PLJUŠTE KAZNE U "ELITI 8": Njih dvoje su prekršili STROGO PRAVILO, a ovaj učesnik je HITNO NAPUSTIO Belu kuću (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki Šef ume i da nagradi!

PLJUŠTE KAZNE U "ELITI 8": Njih dvoje su prekršili STROGO PRAVILO, a ovaj učesnik je HITNO NAPUSTIO Belu kuću (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Učesnici "Elite 8" pri ulasku u Belu kuću su obavešteni o strogim pravilima rijalitija koji svi moraju striktno da se pridržavaju, jer u suprotnom slede žestoke kazne shodno težini prekršaja. Uprkos tome, mnogi se o pravila Velikog Šefa ogluše, pa trpe sankcije.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Nikola Škatarić Najo često krši pravila

Naime, danas su Jelena Nedeljković Mrvica i Nikola Škatarić Najo spavali za vreme sastanka, zbog čega je doneta odluka da budu kažnjeni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Nedeljković Mrvica prespavala sastanak

Poznato je da Veliki šef ne toleriše kršenje pravila, a takmičarima očigledno nije dovoljno ni što vikendom imaju produženo spavanje, pa dovode sebe u situacije da budu kažnjeni jer su pravila za sve ista i nema pošteđenih.

Isto tako Veliki Šef ume i da nagradi, pa je Lepi Mića napustio Belu kuću jer je nagrađen, nakon što je o tome opavešten pismom.

- Draga Elito, Lepi Mića je danas dobio nagradu za sve provedene godine u rijalitiju. Veliki šef je doneo odluku da mu ispuni najveću želju i da ode da vidi tek rođenu unuku - glasilo je pismo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepi Mića nagrađen za sve godine provedene u rijalitiju

Podsetimo, Lepi Mića nedavno je postao deda, kada je njegova ćerka Sara na svet donela devojčicu Iris.

Kako Pink.rs prenosi njihov prvi susret je protekao uz mnogo emocija, a pevač, koji je više od decenije u rijalitiju, uvek je isticao važnost i značaj porodice. On je zbog porodice iz sezone u sezonu i uzimao učešće u ovom TV formatu, a sada je najponosniji deda na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading