ZBOG OVE OPERACIJE MATEJA NAPUSTIO "ELITU": Otkrivamo da li se VRAĆA u rijaliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijević je sinoć hitno napustio imanje u Šimanovcima!

ZBOG OVE OPERACIJE MATEJA NAPUSTIO "ELITU": Otkrivamo da li se VRAĆA u rijaliti!

Foto: Printscreen/PINK

Takmičar "Elite 8" Mateja Matijević sinoć je hitno napustio rijaliti. Veliki Šef je poslao pismo učesnicima rijalitija kojim ih je obavestio zbog čega se ovo dogodilo.

- Draga elito, moramo da vas obavestimo da je Mateja morao da napusti "Elitu" iz zdravstvenih razloga. Moraće da ide na operaciju, a vratiće se nakon oporavka - glasilo je pismo koje je posalo Veliki Šef.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veliki Šef je obavestio učesnike o Matejinom napuštanju "Elite"

Podsećamo, kako je Republika prva pisala pre nekoliko dana, Mateji je zakazana operacija testisa.

On se tada poverio Eni Čolić da će biti odsutan mesec dana. Nakon ovoga na društvenim mrežama pojavili su se statusi s Matejinim ranijim izjavama.

- E, on je pre pričao da ima bolest nešto s testisima i da mora da operiše i da su mu rekli da teško da može da ima decu i da mora to redovno da kontroliše, sigurno je to, šteta, nije loš dečko - glasi jedna objava na društvenoj mreži.

Republika

Foto: ATA Images

Mateja bi trebalo da se oporavlja oko mesec dana

Pre napuštanja "Elite 8" Mateja je govorio o odnosu sa Enom Čolić.

- Mateja, šta se dešava sa tobom i Enom - upitao je Darko Matijevića u nedelju veče.

- Ona ne zna kako funkcionišu stvari u rijalitiju i to je bila igra ega. Glupost je što je rekla da može da me ima kad god poželi. Na ulasku me podržava za ovu devojku spolja, a posle okreće na svoju vodenicu. Ona je sebi u*rala priču i odnos sa Pejom samo da bi meni napakostila, to je mene samo na određeno vreme iznerviralo, ali mi smo stvarno prijatelji. Ja i ona ne želimo da budemo jedno s drugim, mi se volimo kao prijatelji - rekao je Mateja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading