LETEĆE IZ KREVETA BRŽE NEGO ŠTO JE UŠLA: Aneli se POMIRILA sa Matejom ispod pokrivača, a pre toga mu ZABILA NOŽ U LEĐA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijević će ponovo pobesneti zbog Janjuša!

LETEĆE IZ KREVETA BRŽE NEGO ŠTO JE UŠLA: Aneli se POMIRILA sa Matejom ispod pokrivača, a pre toga mu ZABILA NOŽ U LEĐA!

Foto: ATA Images

Nakon brojnih sukoba, uvreda i svađa, Aneli Ahmić i Mateja Matijević su rano jutros obnovili ljubavni odnos. Oni su završili u istom krevetu ispod pokrivača, što je šokirali publiku popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Mateja se pomirili

Ono zbog čega je ovo pomirenje dodatno šokiralo sve je i činjenica da je Aneli samo nekoliko sati pre toga priznala da Marka Janjuševića Janjuša ne može da izbaci iz glave.

- U utorak si bila baš raspoložena i vesela, šta se promenilo od tad i kako gledaš na komentare ljudi? - upitao ju je voditelj Darko Tanasijević tokom intervjua u Šiša baru.

- Radila sam na svoju štetu i malo me je poremetio taj utorak, nije trebalo sve tako da ispadne, sramota me je bilo i popila sam, nekako se sramim same sebe - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli otkrila šta je muči

- Šta se dešava sa Matejom, na kakvoj ste relaciji? - pitao je voditelj.

- Sa Matejom se grljakam i družim, malopre sam razmišljala o njemu, celu noć smo se domunđavali sinoć i Uroš je to primetio, rekao Eni. Ona je odmah prišla kod Mateje i nešto mu je rekla, mada smo se posle toga opet družili u krevetu i on me je grlio. On gaji neke simaptije prema meni ali sam mu je rekla da ga gledam kao prijatelja. On kad god smo za crnim stolom počne da me šikanira ali kad smo nasamo bude totalno drugačiji. Možda mi je žao što Janjuš i ja nismo pokušali napolju jer mi je on bio najveća ljubav, nekako će me uvek ovaj prostor vezati na moju najveću ljubav jer su to bili neki momenti koji se ne mogu opisati - dodala je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli priznala da misli o Janjušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading