OTKRIVENA DEVIJANTNA PROŠLOST MATEJE MATIJEVIĆA! Isplivali svi detalji SODOME I GOMORE: Mračne tajne i fetiši od kojih će vam PRIPASTI MUKA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakve bludne radnje je radio iza zatvorenih vrata!

OTKRIVENA DEVIJANTNA PROŠLOST MATEJE MATIJEVIĆA! Isplivali svi detalji SODOME I GOMORE: Mračne tajne i fetiši od kojih će vam PRIPASTI MUKA

Foto: Printscreen/PINK

Učesnik rijalitija "Elita 8", Mateja Matijević, privukao je veliku pažnju javnosti zbog svog učešća, ali i romanse, u koju je uplovio sa cimerkom Aneli Ahmić. Međutim, novi detalji iz njegovog privatnog života izazvali su dodatnu buru.

Naime, bivša učesnica "Zadruge 5", Deniz Dejm, otkrila je da su ona i Mateja imali intimne odnose izvan rijalitija, uključujući i trojku sa Matejinim prijateljem. Atraktivna Slovenka je opisala Mateju kao devijantnog, s neobičnim fetišima, uključujući interesovanje za stopala i "porodične fantazije".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Deniz Dejm raskrinkala Mateju Matijevića

- Vidiš kakav je Mateja, vidim da mu pada maska. Ja njega znam privatno, vrlo je zanimljiv, harizmatičan i devijantan. On je tražio trojku sa jednom mojom drugaricom koja isto ima sajt i velike silikone. Imali smo aferu posle ponoći. Do trojke nije došlo, ali sam bila ja sa njim. On ima različite fetiše... On se pali na stopala, a posle smo imali trojku sa njegovim drugarom. Oni su mene zajedno "obrađivali". On se pali na incestne priče, on je bio sin, a drug otac, pa su zajedno mene, voli on te porodične afere - govorila je Deniz kroz smeh u emisiji "Pitam za druga", te odmah nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja Matijević Elita 8

- On se pali na mamice, vidiš... On se pali na lutkice, na silikone! On je iz Pančeva došao samo zbog mene. Gruja ima bolji alat, tako da ću Mateji da dam ocenu osam ili devet. To je baš visoka ocena... Pa, sa drugarom - devet. Vrelo je bilo, kao i sa Franom!

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Deniz Dejm raskrinkala Mateju Matijevića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading