SKANDALOZNI DOKAZI O ENI ČOLIĆ, MATEJA ĆE PROPASTI U ZEMLJU OD SRAMOTE! Ovo će preokrenuti Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona drži Enu Čolić u šaci.

SKANDALOZNI DOKAZI O ENI ČOLIĆ, MATEJA ĆE PROPASTI U ZEMLJU OD SRAMOTE! Ovo će preokrenuti Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić

Jasmina Ahmić, majka Aneli Ahmić, izrazila je svoje nezadovoljstvo ponašanjem Ene Čolić prema njenoj ćerki u rijalitiju "Elita". Njihova žestoka svađa i napadi doveli su do toga da je Jasmina odlučila da javno iznese "prljav veš" o Eni.

- Porno diva bi trebalo sebi stuć sotonističku facu, imamo puno stvari o njoj, postepeno će se izbacivati - poručila je Anelina majka za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Red tv printscreen

Aneli i Jasmina Ahmić

Inače, netrpeljivost između Aneli Ahmić i Ene Čolić vlada otkako se atraktivna Beograđanka uselila u "Elitu", a noćas su se, tokom emisije "Pitanja gledalaca", ponovo posvađale. pa su dodatno pale su teške reči i brutalne prozivke.

U Anelinu odbranu ponovo je stala njena majka Jasmina Ahmić, koja bira situacije u koje će se umešati, pa ćerkine odnose sa muškarcima selektivno komentariše, dok ove Enine nasrtljaje očitno ne može da toleriše. 

Prema njenim rečima, Ena je vidno ljubomorna na Aneli, zbog čega nastoji da je svojim komentarima diskredituje kako među ukućanima, tako i među gledaocima rijaltiija.

Jasmina, takođe, ne krije da smatra da je Ena instruisana od strane Aneline ljute rivalke Maje Marinković, budući da se saznalo da su se njih dve svojevremeno družile.

Podsetimo, Ena Čolić, starleta koja je napravila haos u rijalitiju "Elita 8", priznala je da je bila u vezi sa mlađim momcima. Ovo je izjavila dok se pravdala zbog toga što joj se dopao mlađi Jovan Pejić Peja, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje.

Kako Pink prenosi, Ena je bila u vezi i sa 11 godina mlađim Matejom Ignjatovićem, rođenim bratom pevačice Anđele Ignjatović Breskvice. Ona je u "Eliti 8" priznala da je "baš bila zaljubljena u mlađeg momka", a njegovu fotku možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading