Anđela saznala za pomirenje Ane i Zvezdana! Đuričićeva pravi bebu sa Gastozom u inat Slavniću! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bidite više informisani od drugih

Anđela saznala za pomirenje Ane i Zvezdana! Đuričićeva pravi bebu sa Gastozom u inat Slavniću! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA

Foto: ATAImages

Srpski telegraf u izdanju za utorak 8. oktobra donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku "Rijaliti", kako o sadašnjim učesnicima "Elite", i Farme tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Foto: R.Z./ATAImages

 

SKANDAL! Anđela saznala za pomirenje Zvezdana i Ane! Udariće ga gde najviše boli!

Đuričićeva pravi bebu sa Gastozom u inat Slavniću!

Anđela Đuričić saznala da su se Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić izmirili pa sprema osvetu tako što će praviti bebu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Aktuelna učesnica Elite osam koja već neko vreme intrigira, kako ukućane bele kuće u Šimanovcima, tako i sve gledaoce ovog rijalitija, saznala je da se njena velika ljubav, bivši učesnik Elite pomirio sa svojom bivšom partnerkom. Sve se desilo sasvim slučajno prilikom njenog izlaska u spoljni svet na jedno suđenje koje je imala.

Foto: Narodna TV printscreen

 

Kiki Nikolić Star zaljubila se u Kristijana Golubovića tvrdi da bi on bio sa njom i da bi imali seksualne odnose samo da nema kamera.
Transrodna učesnica rijalitija Farma izgubila je glavu za žestokim momkom i koristi svaku priliku da mu se približi na bilo koji način.
Voditeljka Milica Kon sela je u "Trač Pab" sa Kiki Star, te je sa njom sumirala njeno učešće na Farmi i međuljudske odnose.

Foto: printscreen/RTV Pink

 

Dragana Jeremić zavijena u crno zbog kocarskih dugova Aleksandra Anđelića sa kojim je bila u ljubavnoj romansi.

Aktuelni učesnik Elite osam već neko vreme intrigira javnost detaljima iz svoje burne prošlosti o kojima svako malo ispliva neki detalj.
Njegova bivša devojka, i nekadašnja učesnica Zadruge je progovorila o kockarskom dugu njenog bivšeg dečka Aleksandra Anđelića koji je ona morala na vrati i zbog koga je trenutno na sudu sa njim jer joj još uvek nije vratio veliku količinu novca.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem "Rijaliti" dodatku Srpskog telegrafa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading