PEJIN OTAC HITNO REAGOVAO NAKON HAOSA U ELITI: Zoran odmah morao da se oglasi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Jovana Pejića, Zoran Pejić Peja hitno se oglasio nakon haosa u rijalitiju ,,Elita 8".

PEJIN OTAC HITNO REAGOVAO NAKON HAOSA U ELITI: Zoran odmah morao da se oglasi! (FOTO)

Foto: ATA Images

U jednom neobičnom potezu, Jovan Pejić Peja, sin poznate pevačice Zlate Petrović, iznenadio je učesnike rijalitija "Elita 8" svojom šaljivom idejom. Rano jutro je bilo savršeno vreme za ovu malu avanturu koju je Jovan odlučio da priredi u spavaćoj sobi rijaliti vile.

Jovanov plan je bio da obuče Nenada Ćubića u ženski bademantil i pusti ga da legne u svoj krevet kako bi video reakcije devojaka u vili. Ova neobična ideja definitivno je izazvala zanimanje svih učesnika i postala tema jutarnjeg razgovora.

Republika

Foto: Instagram.com

Zoran Pejić Peja Instagram Jovan Pejić Elita 8

 


Očigledno je da je ova šala izazvala smeh i iznenađenje među učesnicima, a reakcije su bile raznovrsne. S druge strane, Jovanov otac, Zoran Pejić Peja, oglasio se na društvenim mrežama, deleći snimak iz rijalitija i komentarišući ga rečenicom: "Šta sam propustio?"

Ovakve neobične situacije definitivno unose osveženje u svakodnevnu rutinu rijaliti šoua, a publika će sa nestrpljenjem čekati da vidi kako će se ova šala odraziti na dinamiku među učesnicima.


Rijaliti "Elita 8" nastavlja da oduševljava publiku svojim dinamičnim sadržajem, a Jovanova šala samo je jedan od primera kako neočekivani potezi mogu uneti dodatnu zabavu i iznenađenja u život učesnika. Očigledno je da će ova epizoda ostati upamćena po neobičnom jutarnjem događaju koji je nasmejao sve prisutne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading