SIN ZLATE PETROVIĆ NAPRAVIO HAOS U "ELITI": Mali Peja počeo da DIVLJA, izbio SKANDAL, šta će mu majka reći na OVO?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Pejić Peja pokazao pravo lice.

SIN ZLATE PETROVIĆ NAPRAVIO HAOS U "ELITI": Mali Peja počeo da DIVLJA, izbio SKANDAL, šta će mu majka reći na OVO?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U ranim jutarnjim satima Jovan Pejić Peja, sin pevačice Zlate Petrović, odlučio je da priredi malo zabave u spavaćoj sobi rijalitija "Elita 8". Njegov plan je bio da obuče Nenada Ćubića u ženski bademantil i pusti ga da legne u njegov krevet da bi video reakcije devojaka u vili.

Prva koja se upecala na ovu zanimljivu spletku bila je Jelena Nedeljković Mrvica. Ona je munjevitom brzinom dotrčala do kreveta i ispolivala ga, izazivajući smeh cele sobe. Devojke su se nasmejale jer su nasleđale Pejinom forom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovan Pejić Peja haos u Eliti 8

 


Ova situacija definitivno nije prošla neprimećeno, a Peja je uspeo da unese malo smeha i zabave u rijaliti-kuću. S obzirom na to da su takmičari već neko vreme pod stresom zbog takmičenja, ova neobična akcija je dobro došla kao predah od svakodnevnih tenzija.

Nakon što je Jelena nasela na Pejinu šalu, cela soba se razgalila. Smeh je ispunio prostoriju, a takmičari su uživali u ovoj neobičnoj situaciji. Nenad Ćubić, koji je bio središte ove zabavne akcije, s osmehom je prihvatio ulogu i doprineo opuštenoj atmosferi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovan Pejić Peja, haos u "Eliti 8"

 


Ova neobična situacija definitivno je obeležila jutarnje časove u rijaliti-kući "Elita 8" i pružila takmičarima priliku da se opuste i nasmeju. Peja je pokazao kreativnost i smisao za humor, a njegova spletkarenja svakako su doprinela podizanju raspoloženja među ukućanima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading