ZVEZDAN NAKON POMIRENJA SA ANOM OBJAVIO SLIKU SA PINKA: Poslao Anđeli Đuričić ŠOK PORUKU, bivša ljubavnica ponovo na tronu?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić šokirao sve svoje fanove!

ZVEZDAN NAKON POMIRENJA SA ANOM OBJAVIO SLIKU SA PINKA: Poslao Anđeli Đuričić ŠOK PORUKU, bivša ljubavnica ponovo na tronu?

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Vest da su se Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić pomirili šokirala je čitav reagion, budući da je poznato kolika je netrpeljivost vladala među njima, teške reči, uvrede, pa i povrede koje su nanosili. 

Njih dvoje su takoreći obmanuli javnost da su u lošim odnosima, a sada se njihova zajednička fotografija prenosila sa profila na profil na društvenim mrežama. Međutim, izgleda da je došlo do preokreta, pa je Zvezdan zažalio zbog onoga što je uradio, te je na Instagram profilu podelio fotografiju iz emisije ,,Amidži šou" koja se emituje na televizije Pink. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić Instagram

Fotografija koju je Zvezdan podelio bila je iz emisije u kojoj je gostovao sa svojom tadašnjom ljubavnicom Anđelom Đuričić, inače aktuelnom takmičarkom najgledanijeg rijalitijna ,,Elita 8". 

Mnogi spekulišu da je ovo Zvezdan Slavnić poslao poruku Anđeli Đuričić, da i dalje misli na nju. 

Pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdan Slavnića šokiralo je sve, a čini se najviše njihove bivše cimere. Među prvima se oglasio Nenad Lazić Neca, koji je bio jedan od Aninih saveznika u rijalitiju "Zadruga". Njega je Anina fotografija sa Zvezdanom zgrozila i šokirala.

- Nemojte mi slati sliku Ane i Zvezdana, iskreno, u šoku sam. Znam da očekujete moj komentar i reći ću vam da nema te sile koja bi mene spojila sa nekim ko mi je upropastio život. Ja sam bio iskren prijatelj i zastupao sam pravdu. Ovo je za mene iskreno šok, ginuo sam i branio ženu koja je pretrpela fizičko nasilje. Možda sam ispao budala! Ovo ne mogu da podržim, suludo je! Samo ću reći da sam ispao ludak i budala. "Budimo zahvalni budalama. Da ih nije bilo, mi ostali ne bismo uspeli" - napisao je Lazić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading