TERZA UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM PRE ELITE? Procurio snimak iz TELEFONA, ključni DOKAZ, Sofija ZAGORČALA Milica život! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Sofije Janićijević sve otkriva.

TERZA UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM PRE ELITE? Procurio snimak iz TELEFONA, ključni DOKAZ, Sofija ZAGORČALA Milica život! (FOTO)

Foto: ATA Images

Starleta Sofija Janićijević javnosti je postala poznata i intrigantna kada je uplovila u aferu sa verenim Borislavom Borom Terzićem, kog je kod kuće čekala trudna verenica Milica Veličković

I dosta se spekulisalo o tome da su Bora i Sofija od ranije uplovili u navodnu romansu, Milici iza leđa, a sada se pojavio na društvenoj mreži TikTok snimak za koji fanovi sumnjaju da je Janićijevićeva sebe odala. 

Foto: ATA Images

Milica Veličković, Bora Terzić i Sofija Janićijević Elita 8

 

Naime, na TikTok profilu je objavila snimak, uz popularno pesmu, koja govori o tajnoj vezi, a ono što je sve zaintrigiralo jeste datum, samo nekoliko dana pred početak rijalitija ,,Elita 8". U galeriji pogledajte isečke iz Sofijinog snimka, pa prosudite da li je slučajnost ili je zaista najavila aferu sa Terzom:

Podsetimo, Terzin brat, Miloš je nedavno govorio o bratu i novoj snajki:

- Bila mi je totalno drugačija nego unutra, al opet ja sam taj lik koji mnogo ne veruje ljudima, i onda sam i nju držao na nekoj distanci da vidim kakva će biti i ona je stavrno bila okej. Gledali smo svi tolika brutalnost sa njene i njegove strane, kolika brutalnost, Ja sam mu rekao i sad kad je ulazio nemoj da vređaš, čekaš dete. Da nemaš nikakvu priču, da si kao biljka, do januara sam možeš da izguraš - rekao je Miloš kako je savetovao brata Terzu.

- To ne priliči jednoj devojci da se tako ponaša, ja sam nju prihvatio i svi smo je prihvatili osim ćaleta našeg. Nije mogao da pređe preko nekih stvari, svi su mu govorili stvarno je okej devojka, moju decu je zavolela. U tom trenutku sam noći proveo sa njim pričajući o njima - prepričavao je Miloš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading