SOFIJA PREVARILA TERZU! Ljubavnica UHVAĆENA na delu, OVOM frajeru u Eliti nije mogla da odoli, kamera zabeležila AKCIJU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević uhvaćena šta radi Terzi iza leđa.

SOFIJA PREVARILA TERZU! Ljubavnica UHVAĆENA na delu, OVOM frajeru u Eliti nije mogla da odoli, kamera zabeležila AKCIJU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Rijaliti šou "Elita 8" je već neko vreme glavna tema u javnosti, a nedavni skandal sa Bora Terzićem dodatno je uzbudio gledaoce. Naime, nakon što je Bora navodno prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa učesnicom Sofijom Janićijević, društvene mreže su eksplodirale. Fotografije na kojima se Sofija nalazi u prisnom zagrljaju sa takmičarem Dačom Virijevićem dodatno su podgrejale sumnje da bi Sofija mogla prevariti Boru s njim.

Fotografije na kojima se Sofija nalazi u zagrljaju sa Dačom Virijevićem izazvale su brojne spekulacije među gledaocima rijalitija "Elita 8". Mnogi su odmah pomislili da bi Sofija mogla biti sledeća koja će prevariti svog partnera, ali zvanična potvrda o ovoj situaciji još uvek nije stigla. Prema rečima bliskih izvora, Sofija i Dača su samo prijatelji, te su fotografije verovatno rezultat prijateljskog zagrljaja, a ne nečeg više.

Republika

Foto: Instagram.com

Sofija Janićijević i Dača Virijević Elita 8 

Ovaj skandal izazvao je burne reakcije javnosti, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima. Mnogi su osudili Borin postupak, ističući kako je neprihvatljivo prevariti verenicu, pogotovo ako je ona trudna. S druge strane, pojedini gledaoci brane Boru, tvrdeći da je reč o rijalitiju gde su emocije i tenzije podignute na visok nivo, te da se stvari mogu drugačije doživeti unutar takvog okruženja.


Iako su mnogi odmah zaključili da Sofija vara Boru sa Dačom, važno je istaći da za sada nema konkretnih dokaza koji bi potvrdili takve tvrdnje. Sofija je javno isticala svoju predanost Boru, a i ona i Dača su istakli da su samo prijatelji. Ipak, ova situacija ostavlja prostor za dalje spekulacije, a to će svakako dodatno začiniti atmosferu u rijalitiju "Elita 8".

 


Dok se javnost i dalje bavi ovim skandalom, ostaje da vidimo kako će se odnosi među učesnicima rijalitija "Elita 8" dalje razvijati. Bez sumnje, ova situacija će dodatno uneti tenziju u već uzavrelu atmosferu unutar šoua, te će gledaoci sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja. Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se ove spekulacije pokazati tačnim ili će se situacija ipak razjasniti na neki drugi način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading