TERZINA PORODICA OZBILJNO "ZAKUVALA" RIJALITI! Bora slagao kompletnu NACIJU, oni mu skinuli masku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija će pobesneti zbog ovih detalja!

TERZINA PORODICA OZBILJNO "ZAKUVALA" RIJALITI! Bora slagao kompletnu NACIJU, oni mu skinuli masku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

U emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, gost u studiju bio je Miloš, rođeni brat Borislava Terzića Terze. Voditeljka je postavila pitanje o Terzinom odnosu sa Milicom, na šta je Miloš dao svoje viđenje situacije. On je istakao da je Terza znao da će ući u osmicu i da je njihov dogovor bio da žive kod majke, što je bilo prihvaćeno. Takođe je istakao da je Milica bila prihvaćena od strane porodice Terzić i da je njihov odnos bio pozitivan, posebno naglašavajući da ju je prvi put video u Bosni.

- Cela situacija što se događala u sedmici, zato što su znali da će ući u osmicu barem je on znao. Njima je bio dogovor da žive kući kod majke i stvarno je to bilo okej. Išli su u Bosnu na proslave, upoznala je svu našu rodbinu i bila je u toj priči. Svi su je prihvatili lepo, dobro. Video sam je prvi pit u Bosni - započeo je Miloš.

Kada ga je voditeljka pitala za mišljenje o Milici nakon sedme sezone Elite, Miloš je odgovorio:

 

- Bila mi je totalno drugačija nego unutra, al opet ja sam taj lik koji mnogo ne veruje ljudima, i onda sam i nju držao na nekoj distanci da vidim kakva će biti i ona je stavrno bila okej. Gledali smo svi tolika brutalnost sa njene i njegove strane, kolika brutalnost, Ja sam mu rekao i sad kad je ulazio nemoj da vređaš, čekaš dete. Da nemaš nikakvu priču, da si kao biljka, do januara sam možeš da izguraš - rekao je Miloš kako je savetovao brata Terzu.

- Bratski si ga savetovao da ne pogreši - dodala je voditeljka.

- To ne priliči jednoj devojci da se tako ponaša, ja sam nju prihvatio i svi smo je prihvatili osim ćaleta našeg. Nije mogao da pređe preko nekih stvari, svi su mu govorili stvarno je okej devojka, moju decu je zavolela. U tom trenutku sam noći proveo sa njim pričajući o njima - prepričavao je Miloš.

- Slavio sam rođendan i burazer priča i plače dok sam ja unuta da čuvamo Milicu. Pomoćićemo i njoj i njemu, ta polovina kuće je njegova hteli smo da spremimo stan da on tu bude - rekao je Miloš.

- Terza je ispričao da je Milica hrabro prišla vašem ocu - pitala je voditeljka.

- Nije to bio neki razgovor, to je bilo upoznavanje, kad god je bilo to neko zabava on je bio noćna smena i nije bio prisutan. Prvi put je upoznao kod ujaka. Tu se on lomio zbog deteta najviše, da detetu obezbedi nešto i da ne bude zapostavljeno - rekao je Miloš.

- Kakav im je odnos bio napolju, da li su se svađali ili im je odnos bio idiličan? - pitala je voditeljka.

- U nekim situacijama su stavrno izgledali presrećno dok me Milica nije pozvala i krenula da se žali. Trebao je da ide nešto da odradi, bio je neodgovoran nije otišao pa su se posvađali zbog toga. One stavr i psovke koje su se desile unutra toga napolju nije bilo. Samo mi je krivo i tu smatram da je najveća greška što nisu našli stan i krenuli zajedno da žive - dodao je Miloš.

- Imaju oboje dovoljno godina i trebalo bi da imaju razumevanje za ovu situaciju - rekla je voditeljka.

- Ta veridba se desila pre tog upoznavanja, ja verujem da je išao na loptu da smiri tenziju i njega da je čovek rešio da se ženi, čeka dete. On mu je bio glavna figura i bio je neko od koga je imao strahopoštovanje, mislim da je sve to uradio da bi njega omekšao - rekao je Miloš vezano za veridbu Milice i Terze.

- Svi su bili presrećni, plače on plače ona, koji je to preobražaj da posle dva dana kreće interesovanje za Sofiju - prepričala je voditeljku situaciju iz karantina.

- On je mlad otišao od kuće, imao je ugovore gde je sam živeo i kao svaki fudbaler voli provod i lepu ženu. Zamisli da dobiješ platu sa 17 godina od 5000 evra, ne znaš gde ćeš. Išao je sa cveta na cvet znali smo da voli i kafanu i ženu - rekao je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading