TERZA I NJEGOVA LJUBAVNICA NAPRAVILI STRAVIČAN GREH: Nakon PRELJUBE uhvaćeni na delu, OVO im se nikada neće oprostiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Terzić i Sofija Janićijević na stubu srama!

TERZA I NJEGOVA LJUBAVNICA NAPRAVILI STRAVIČAN GREH: Nakon PRELJUBE uhvaćeni na delu, OVO im se nikada neće oprostiti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Društvena mreža Instagram ponovo je uzburkana nakon što je procurio snimak koji prikazuje Bora Terzića i njegovu ljubavnicu Sofiju Janićijević kako kradu stvari svojim cimerima Teodori Radojičić i Nenadu Macanoviću Bebicu u rijalitiju "Elita 8". Ovaj skandalozni događaj šokirao je javnost i izazvao brojne reakcije.

Nakon nedavne preljube koju je učinio, Bora Terzić je ponovo dospeo u centar pažnje, ovoga puta zbog sumnjivih aktivnosti u rijalitiju. Snimak koji je procureo pokazuje kako Terzić i Janićijevićeva kradu stvari od svojih cimer, što je izazvalo ogorčenje i osudu širom društvenih mreža.


Javnost je burno reagovala na ovaj skandalozni događaj, izražavajući šok, bes i razočaranje u postupke Bore Terzića i Sofije Janićijević. Mnogi su osudili njihovo ponašanje kao nedopustivo i nedostojno učesnika rijalitija, ističući da takvo ponašanje narušava integritet samog šou programa.

Takođe, ostali učesnici rijalitija su izrazili svoje nezadovoljstvo i ogorčenje zbog ovog događaja, ističući da takvo ponašanje ne zaslužuje mesto u rijaliti programu.

Nakon što je snimak postao viralan na društvenim mrežama, mnogi se pitaju kakve će posledice ovaj skandal imati po Boru Terzića i Sofiju Janićijević. Da li će biti diskvalifikovani iz rijalitija ili će se suočiti sa drugim sankcijama, ostaje da se vidi u narednim danima.

Sve u svemu, skandal u rijalitiju "Elita 8" definitivno je uzdrmao javnost i postavio pitanje integriteta učesnika ovakvih šou programa. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakve će posledice snositi Bora Terzić i Sofija Janićijević zbog svojih postupaka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading