REČI MAJKE SOFIJE JANIĆIJEVIČ LEDE KRV U ŽILAMA! Ćerka joj PREOTELA OCA nerođene devojčice, a ono što je IZGOVORILA će sve ZGROZITI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena skandalčina izazvala dramu!

REČI MAJKE SOFIJE JANIĆIJEVIČ LEDE KRV U ŽILAMA! Ćerka joj PREOTELA OCA nerođene devojčice, a ono što je IZGOVORILA će sve ZGROZITI

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jedna od najvećih senzacija u svetu rijalitija "Elita 8" dogodila se kada je Borislav Terzić Terza ostavio trudnu Milicu Veličković i započeo vezu sa Sofijom Janićijević. Ovaj događaj je izazvao burne reakcije kod gledalaca i javnosti, koji su ostali zapanjeni ovim neočekivanim preokretom.

Tokom nedavnog intervjua, Sofija je uputila tajanstveni pozdrav svojoj majci, izazivajući brojne spekulacije među gledaocima. Njen izraz ljubavi prema majci i najava kupovine nove nekretnine dodatno su podgrejali interesovanje javnosti za ovaj skandal.

- Htela sam da se obratim svojoj mami, da joj kažem da je puno volim, da ne brine ništa, da ne odgovara nikome ni na jedno pitanje. Da dobro zna kakva osećanja imam, da ne brine po tom pitanju i ništa, mama, kupujemo još jednu nekretninu, to je to - rekla je Sofija, što je voditelje, ali i gledaoce ostavilo u šoku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević majci poslala misterioznu poruku

Brankica, majka Sofije Janićijević, sada se oglasila povodom cele situacije, ali je ostala veoma suzdržana u komentarima.

- Čula sam da je tada rekla da se ne oglašavam i da nikom ne dajem nikakve izjave, tako da nemam nikakav komentar, ne želim da pričam - rekla je Brankica, koja je priznala da li svoju ćerku smatra ljubavnicom, budući da se upustila u flert, a potom i vezu sa zauzetim čovekom koji čeka dete:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Sofije Janićijević se oglasila povodom veze sa Terzom

- Ne smatram. Na poslu sam, imam klijenta, nisam u prilici da razgovaram i ne želim da se oglašavam  - odsečna je bila ona, prenosi Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading