TERZU STREFILA BOLEST NAKON PREVARE U ELITI 8: Muče ga MRAČNE MISLI nakon što je OSTAVIO trudnu Milicu - KLONUO, ne ustaje! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobio šamar realnosti nakon niza skandala u rijalitiju!

TERZU STREFILA BOLEST NAKON PREVARE U ELITI 8: Muče ga MRAČNE MISLI nakon što je OSTAVIO trudnu Milicu - KLONUO, ne ustaje! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milica Veličković I Borislav Terzić Terza

Učesnik rijalitija "Elita 8" Borislav Terzić Terza nedavno je odlučio da otvori dušu i podeli sa Aleksandrom Anđelkovićem i Enom Čolić svoje unutrašnje borbe i teškoće sa kojima se suočava. U iskrenom razgovoru, Terza je priznao da se oseća izgubljeno i da ne zna kako će se izvući iz trenutne situacije sa cimerkom Sofijom Janićijević, s obzirom na to da je sa njom prevario trudnu Milicu Veličković, koja ga inače čeka kod kuće.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza pao u depresiju u Eliti 8

Naime, Terza je izjavio da ga je juče obuzela depresija.

- Ne znam ni sam kako ću da se izvučem iz situacije u kojoj sam. Iskreno, juče me neka depresija uhvatila - kazao je aktuelni učesnik rijalitija "Elita 8".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza pao u depresiju u Eliti 8

Podsećanja radi, majka trudne Milice Veličković, Danica, nije mogla da sakrije svoje ogorčenje i šok kada je saznala za postupke svog nesuđenog zeta. Borislava Terzića Terza, koji trenutno boravi u rijalitiju "Elita 8". Njena reakcija na Terzin skandal sa cimerkom Sofijom Janićijević jasno pokazuje koliko je cela situacija uticala na porodicu i kako se oni nose sa novonastalom situacijom.

Naravno da nisam očekivala sve ovo što je uradio. Očekivala sam sličnu situaciju možda tamo negde kasnije, zapravo ne ovo, već da će ga možda povezivati u rijaltiiju sa drugim devojkama, ali da će da se zaljubi ovako odmah u drugu, već u karantinu, kao i sa Milicom, to, naravno, nisam očekivala - u šoku je Miličina majka Danica, koja dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Terza ostavio trudnu Milicu Veličković

- Ne znam ni sama šta osećam. Ljuta sam, besna sam i nisam besna, gledam da ne budem besna zbog Milice. Terza menja svoje stavove i izjave iz dana u dan, svakog dana iznosi neko drugo mišljenje. Mnogo je rekao užasnih i ružnih stvari, ali možda me je najviše iznerviralo kada je sada, kod Ivane Šopić na klipovima, rekao: "Znaš, Ivana, ona je uvek izvlačila to najgore iz mene". To, na primer. A on vređa i sve ostalo što radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading