ANĐELA GASTOZU PRIZNALA ŠTA JE MUČI! Krišom se osamila, pa ga pozvala da joj pravi društvo! Posle se nije odvajao od nje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je istakla nedavno da je Gastozov "ludački život" glavni razlog zbog kog ne bi mogla da bude s nekom takvom osobom.

ANĐELA GASTOZU PRIZNALA ŠTA JE MUČI! Krišom se osamila, pa ga pozvala da joj pravi društvo! Posle se nije odvajao od nje!

Foto: RTV PINK printscreen

Nakon druženja s Nenadom Marinkovićem Gastozom učesnica rijalitija "Elita 8" Anđela Đuričić došla je kod Miljane Kulić, pa je i njoj priznala kako se oseća nakon zbližavanja s njim i priče koliko joj prija njegovo društvo. 

- Dođi kod nas kad jedeš. Hoćeš da jedeš, pa da dođeš - rekla je Anđela.

- Ne znam - odgovorio je Gastoz.

- To bi me malo usrećilo - rekla je ona.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Znači, zoveš me da dođem - kazao je Gastoz.

- Ne moraš da dođeš - rekla je Đuričićeva.

- Napeta sam već mesec dana. Rekla sam mu da bih bila opuštenija kad to ne bih imala. Ne mogu da se opustim - otkrila je Anđela.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

Inače, poznata rijaliti-zvezda Anđela Đuričić nedavno je javno iznela mišljenje o Nenadu Marinkoviću Gastozu, istaknutom učesniku rijaliti-programa. U svojoj izjavi Anđela je istakla da ne odobrava način života koji Gastoz vodi, posebno naglašavajući njegovo učešće na after žurkama.

Anđela Đuričić je istakla da je Gastozov "ludački život" na afterima glavni razlog zbog kojeg ne bi mogla da bude sa nekom osobom koja se kreće u takvim krugovima. Ova izjava je izazvala pažnju javnosti, budući da je Gastoz poznat po svojim kontroverznim nastupima i učešću na različitim događajima van rijaliti sveta.

Samo čekam taj poljubac da vidim kako se ljubiš. Ja sam mnogo teksta trošio na tebe i mnogo knjiga prelistao, ali ovo je za mene prijatan napor ako ide ka tome što ja očekujem. I da ti nisi čudna nego si jedinstvena i specifična. Kakav sam ja - rekao je Gastoz.

Meni si jako čudan i nesvakidašnji, nekako mi ne odaješ vajb osobe sa ovih prostora. Kao što sam ja ovde uvek bila najčudnija zato si ti meni jako čudan jer ja ne idem po tim vašim afterima - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading