GASTOZU STIŽE PORUKA OD ANĐELINIH BLISKIH! Svi su čekali ovo oglašavanje, njihov odnos se totalno menja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela će se šokirati kad pročita ovu poruku.

GASTOZU STIŽE PORUKA OD ANĐELINIH BLISKIH! Svi su čekali ovo oglašavanje, njihov odnos se totalno menja!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poslednjih dana, pažnju javnosti privlači odnos Nenada Marinkovića poznatijeg kao Gastoz i Anđele Đuričić. Gastoz je nedavno priznao svoje simpatije prema Anđeli i čini se da je odlučan da osvoji njeno srce. Sa druge strane, Anđela je otvoreno priznala da uživa u Gastozovom društvu, te da se oseća opušteno pored njega, ali da još uvek nije spremna da mu se prepusti i uplovi u ljubavnu romansu.

Na dešavanja iz rijalitija osvrnula se i Anđelina drugarica, koja je istakla da nikada nije podržavala Anđeline veze u rijalitiju, ali da je odnos sa Gastozom za nju izuzetno zanimljiv. Prema njenim rečima, Anđela deluje prirodno pored Gastoza i izgleda da se njihov odnos razvija lagano. Izrazila je želju da njih dvoje što pre uđu u ljubavni odnos, ističući da su "preslatki" zajedno. Takođe, istakla je da je Gastoz obasipa pažnjom, što je Anđeli izuzetno bitno, te je izrazila nestrpljenje da se desi prvi poljubac između njih dvoje.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Iskrena da budem, nikada nisam podržavala njene veze u rijalitiju, ali odnos sa Gastozom mi je prezanimljiv - započela je Anđelina drugarica, pa dodala:

- Sa njim je prirodna, ide lagano, mada bih ja volela što pre da uplove u ljubavni odnos, jer su preslatki. Nenad je obasipa pažnjom koju dugo nije imala od strane muškaraca, i to je njoj najbitnije. Samo napred, jedva čekam da se desi poljubac - rekla je ona za Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading