ZBOG VRELE AKCIJE SA SOFIJOM NEĆE SMETI DA VIDI DETE! Terza izgubio pravo na RODITELJSTVO, najgore tek sledi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolan šamar realnosti za Terzu.

ZBOG VRELE AKCIJE SA SOFIJOM NEĆE SMETI DA VIDI DETE! Terza izgubio pravo na RODITELJSTVO, najgore tek sledi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza

Ena Čolić i Mateja Matijević sinoć su komentarisali Borislava Terzića Terzu i Sofiju Janićijević, ovonedeljne potrčke, koji su svojom aferom izazvali totalnu pometnju. Naime, Ena je priznala da bi lišila Terzu prava na dete, koje tek treba da se rodi, s obzirom da Milici Veličković priređuje ovakve scene u rijalitiju:

 

- Meni je teško kad mi je neko blizak napravi neko sranje. Potrudiću se da budem objektivan i ja nikada nisam moralisao da bi narod čuo, naravno da o postupku mislim da je loš ali te neću osuđivati. Smatram da se mnogo brzo desilo što će reći da ta ljubav nije ni postojala, ako si već treći dan slao Sofiji srca da si mogao da se potrudiš da potisneš sve to. Dosta je nezreo ovaj potez sa nedostatkom empatije, ja sam pokušao da nađem opravdanje, ali ne mogu. Hteo si možda i da spustiš loptu sa porodicom i da se možda izvučeš nekako iz svega toga, Sofija me je demantovala i ušla sa tobom u vezu i zaista ne mogu da procenim njene namere. Aleksandra je imala izlaganje gde sam se složio da joj je ambicija veća od emocije, ja želim da verujem da im je iskrena emocija. Ja ću da pošaljem Terzu, jer mislim da je uradio gore postupke -rekao je Mateja.

- Terza, ti si meni iskreno super lik, osim kad ustaneš ovde da se dereš i mafijaš, zato sam ti rekla smiri se iz najgore namere. Katastrofa, tvoj postupak mi je užasan, ali sve naknadno mi je još gore. Ti si se toliko zaljubio da ne razmišljaš ni o čemu, trebalo je ovo sve da sačeka, doživela sam slično nešto, ali je katastrofa i ja sam našla samo poruke i zaista ne mogu to da svarim. Dovoljno je strašno samo da zna da si je prevario, a rek tvoje reakcije, jer to dete jeste i tvoje, ne samo njeno. Ja ne kažem da ćeš ti biti loš otac, imaš prava da se pokažeš, ja imam samostalno vršenje roditeljskog prava, ali svaka žena koja vidi tako nešto treba da ga liši tog prava. Sofija je jako namazana, ali je isto tako i ljubazna, super je lik u svakom smislu -rekla je Ena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading