TERZA IZGUBIO KONTROLU, PA DOHVATIO SOFIJU PRED SVIMA! Trudnoj Milici će se slošiti zbog ovih scena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza ne može da se obuzda u Sofijinoj blizini.

TERZA IZGUBIO KONTROLU, PA DOHVATIO SOFIJU PRED SVIMA! Trudnoj Milici će se slošiti zbog ovih scena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza i Sofija

Kako je Borislav Terzić Terza sinoć izglasan od strane ukućana kao prvi nominovani učesnik, on je noć proveo u izolaciji, bez mogućnosti komunikacije sa ostalim takmičarima, dok večeras ne budemo saznali ko napušta rijalitija. Kako je morao da se pozdravi sa izabranicom Sofijom Janićijević, oni su zajedno izašli iz Bele kuće, pa krenuli da razmenjuju nežnosti u dvorištu, znajući da ove scene posmatra i Terzina trudna verenica, Milica Veličković, koja sitno broji do porođaja.

Posebno je zanimljiva činjenica da je u čuvenom "lajvu" Terza priznao da mu je krivo zbog svega što priređuje trudnoj Milici, pa joj se i izvinio, a već nekoliko minuta kasnije našao se u zagrljaju svoje ljubavnice, koja ne krije da je ne zanima kako se oseća Veličkovićeva sada u spoljnom svetu, dok gleda njihove ljubavne scene.

Inače, bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Bojana Pavlović, nedavno je na svom Instagram profilu iznenadila javnost objavom ranih radova aktuelne takmičarke "Elite 8", Sofije Janićijević. Ovi rani radovi su iz jedne popularne emisije, a ono što je šokiralo javnost jeste činjenica da Sofija tada nije imala estetske korekcije.


Bojana je odlučila da pokaže javnosti kako je Sofija izgledala pre nego što je postala poznata, te je na svom profilu objavila nekoliko slika Sofije bez estetskih korekcija. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, posebno zbog nedavnog skandala u koji je Sofija navodno bila upletena.
Republika

Foto: Instagram.com

Bojana Pavlović, Sofija Janićijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading