STANISLAV KROFAK DOŠAO NA PREGOVORE ZA "ELITU 8", PA POSTAVIO ŠOK USLOVE! Pantera žestoko naplatio SUSRET sa Mionom i Ša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio kako su tekli pregovori sa produkcijom.

STANISLAV KROFAK DOŠAO NA PREGOVORE ZA "ELITU 8", PA POSTAVIO ŠOK USLOVE! Pantera žestoko naplatio SUSRET sa Mionom i Ša!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Dugo se spekulisalo o ulasku Stanislava Krofaka Pantere u "Elitu 8" i gledaoci su čekali njegovo pojavljivanje na imanju, na kom trenutno boravi i njegova bivša devojka, Miona Jovanović, kao i njen novi izabranik, Nenad Aleksić Ša.

Stanislav se nije preterano oglašavao na ovu temu, a nedavno je gostovao u emisiji u kojoj je otkrio detalje pregovora sa produkcijom i priznao da je tražio ogromnu sumu novca za svoje učešće. Njegove uslove, po svemu sudeći, produkcija nije prihvatila:

Republika

Foto: ATA images, Printscreen

Stanislav Krofak

 

- Ja sam tražio 200.000 evra ako uđem od samog početka. I avans. Ja sam zatvoren deset meseci, deset meseci sam unutra, firma mi radi, ja za deset meseci mogu toliko u spoljnom svetu da zaradim - priznao je Stanislav Krofak za domaće medije.

Podsetimo, Stanislav je nedavno gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je napokon otkrio istinu o raskidu sa Majom Marinković:

-  Reci mi, šta je sa Majom? - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

- Završili smo, nemam ništa loše reći za nju. Ne čujemo se, niti se viđamo - odgovorio je Stanislav.

- Šta je bio problem u vašoj vezi? - pitala je voditeljka.

- Bile su trzavice i napolju, videli smo da nismo jedno za drugo. Neke stvari nisu njoj odgovarale, neke meni i razišli smo se mirnim putem. Ljubomorisala mi je, ali to je bio sitan razlog - rekao je Stanislav.

- Da li si i Maji ponudio da živi u Hrvatskoj, kao i Mioni? - pitala je voditeljka.

- Ne, jer sam se opekao u prethodnoj vezi. Uvek razmišljam da udovoljim toj osobi, jer nema ni mamu, tatu ni nikog. Zbog toga mi ispašta posao i sve - rekao je Krofak.

- Šta su ti rekli roditelji? - pitala je voditeljka.

- Poznajem ih, nikad se ne bi mešali u moj odnos. Znaju da ću ja uraditi kako ja želim - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading