"ANELI JE ŠIRILA NOGE, PA POSTALA UCVELJENA MAJKA": Ahmićeva će od sramote POBEĆI iz "Elite 8", gubi podršku i napolju, ovaj STRAŠNI SUD NEĆE PREŽIVETI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porede je sa Miljanom Kulić kada je reč o majčinstvu.

"ANELI JE ŠIRILA NOGE, PA POSTALA UCVELJENA MAJKA": Ahmićeva će od sramote POBEĆI iz "Elite 8", gubi podršku i napolju, ovaj STRAŠNI SUD NEĆE PREŽIVETI!

Foto: printscreen/RTV Pink

Brat učesnika "Farme 8" Predraga Pece Lazića, Nenad Lazić Neca prilikom svog gostovanja na Red televiiji dao je svoj sud učesnicima "Elite 8" Aneli Ahmić, Miljani Kulić i Urošu Staniću. Naime, on je prvo odgledao video-klip njihove žestoke svađe, a zatim je komentarisao njihovo ponašanje.

- Miljana i Aneli nisu nikave majke. Ova Aneli je tokom prošle godine samo širila noge, a onda je došla do toga da odjednom postaje ucveljena majka. Miljana je pokazala da nema čist obraz. Uroš Stanić pokušava da izvuče Aneli, ali ne vidi da je dvorska luda obična - kazao je Neca o Elitnim takmičarima.

Inače, ceo današnji dan je u znaku Aneli koja se osramotila na sinoćnjoj žurki, nakon što je sa Urošem Rajačićem tražila zadatak, tokom kog je on prešao granicu i doveo je u blamantan položaj.

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Nenad Neca Lazić izneo svoj sud o učesnicima "Elite 8"

Zbog toga su je urnisali prvo cimeri u kući, na čelu sa Matejom Matijevićem sa kojim se presvađala još sinoć, da bi on sutradan nastavio brutalno da je vređa i komentariše.

Zatim su krenuli da se oglašavaju i napolju članovi njene porodice, odnosno sestra sita, koja je pokušala da skrene vodenicu na druge, koji su navodno nju izdali i pokazali pravo lice, te bivši rijaliti partner iz prošle sezone Marko Janjušević Janjuš, kog je sramota njene sramote.

Vrhunac je bio kada ju je Stefan Karić prozvao upravo zbog Janjuša i nazvao je "moralnom prostitutkom", koja je obraz prodala za flašu vina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading