ONE ULAZE U ELITU 8?! Silikonske starlete UHVAĆENE ispred zgrade Pinka, odmah započele VRELU AKCIJU pred kamerama! ŠOK! (FOTO)

Autor: P. R. / G. D.

Elita 8 | Farma 8

04.10.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve puca od strasti!

ONE ULAZE U ELITU 8?! Silikonske starlete UHVAĆENE ispred zgrade Pinka, odmah započele VRELU AKCIJU pred kamerama! ŠOK! (FOTO)

Foto: Republika

Portal Republika uspeo je da uhvati atraktivne Elektru Elit i Deniz Dejm u veoma provokativnoj situaciji ispred zgrade televizije Pink. Naime, dok su čekale ulazak u studio, transrodna pevačica i nekadašnja učesnica "Zadruge" pokazale su koliko su bliske – dodirujući se po intimnim delovima tela i razmenjujući nežnosti. Na iznenađenje svih prisutnih, u jednom trenutku su se strasno poljubile, ne obazirući se na kamere koje su sve snimale.

Nakon ovog incidenta, Elektra i Deniz su gostovale zajedno u emisiji, gde su nastavile sa provokativnim ponašanjem. Sedeći na kauču, pred očima zbunjenog voditelja i publike, njih dve su ponovo razmenjivale strasne poljupce i vrele dodire, šokirajući sve prisutne.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Deniz Dejm i Elektra Elit se ljube u emisiji

Inače, Dejmova je za ovu priliku obukla dvodelni crni komplet od lateksa, koji se sastojao suknjice i zelenog topa, a sve je više otkrivalo nego pokrivalo, dok je na nogama imala lateks čizme sa visokom potpeticom. Elektra, sa druge strane, odabrala je dugu crvenu haljinu, koja je isticala njene silikonske grudi, dodatno podižući temperaturu u studiju.

Republika

Foto: Republika

Deniz Dejm i Elektra Elit ispred zgrade Pink televizije

Inače, kako je bivša zadrugarka otkrila skandalozne detalje o privatnom životu aktuelnog učesnika Mateje Matijevića, mnogi su krenuli da spekulišu da će se starleta uskoro ponovo naći na imanju u Šimanvocima.

Podsećamo, Deniz Dejm je nedavno dospela u centar pažnje medija kada je ostala trudna sa svojim bivšim partnerom, što je dovelo do kontroverznog i javno komentarisnog abortusa, koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama i u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading