SKANDALČINA! Supruga Bakija B3 ga VARA, dok je on u ELITI, procurile VRUĆE FOTKE sa ovim muškarcem! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baki B3 ovo ne sme da sazna!

SKANDALČINA! Supruga Bakija B3 ga VARA, dok je on u ELITI, procurile VRUĆE FOTKE sa ovim muškarcem! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Baki B3, poznati pevač i denser, nedavno je postao deo popularnog rijalitija "Elite 8". Pre ulaska u Belu kuću, otkrio je javnosti da je njegov glavni motiv za učešće u ovom šou programu bolje sutra njegove porodice, ali i promocija novog studijskog albuma. Međutim, nedavno su se pojavile nove informacije koje su izazvale veliku pažnju javnosti, piše Pink.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Baki B3

 


Baki B3 je istakao da mu je porodica najveća podrška i da je njihov boljitak glavni razlog za ulazak u "Elite 8". Takođe, najavio je izlazak novog studijskog albuma, čime je obradovao svoje fanove širom regiona. Njegova posvećenost porodici i karijeri naišla je na veliku podršku javnosti.

Međutim, nedavno su se pojavile nezvanične informacije koje su potresle javnost. Naime, jedna žena je javno optužila Bakijevu suprugu za neverstvo, tvrdeći da je u vezi sa njenim suprugom. Ova neočekivana situacija izazvala je brojne reakcije i postala glavna tema razgovora na društvenim mrežama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Baki B3

 


Nakon što je ova optužba postala javna, mnogi su izrazili svoje mišljenje na društvenim mrežama. Dok su jedni podržali Bakija i izrazili nadu da će se situacija razjasniti, drugi su izrazili šok i nevericu. S obzirom na popularnost pevača, ova situacija je privukla veliku pažnju medija i javnosti.

Baki B3 se za sada nije oglasio povodom ovih optužbi, pa ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati. S obzirom na njegovu dosadašnju karijeru i uticaj u javnosti, ovo je tema koja će sigurno pratiti njegovo učešće u "Elite 8" i dalje događaje u njegovom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading