POTVRĐENO SVE! Anita Stanojlović SPREMNA nakon RASKIDA da otvori dušu, otkriće ISTINU o Anđelu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović spremna da u vanrednom uključenju otkrije sve!

POTVRĐENO SVE! Anita Stanojlović SPREMNA nakon RASKIDA da otvori dušu, otkriće ISTINU o Anđelu!

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show

Nakon nedavnog raskida sa poznatim biznismenom Anđelom Rankovićem, starleta Anita Stanojlović odlučila je da se obrati svojim vernim fanovima putem vanrednog TikTok lajvu. U ovoj emotivnoj izjavi, Anita je otkrila svoje unutrašnje emocije i poverila se svojim pratiocima o svemu što se dešava u njenom životu.

Anita je otvoreno rešila da priča o svom nedavnom raskidu sa Anđelom Rankovićem. Izneće detalje o tome kako se osećala tokom veze i kako je došlo do njihovog razlaza. Ova iskrena ispovest dirnula je mnoge fanove, koji su se identifikovali sa Anitinim emotivnim iskustvima.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović Instagram

 


Pored toga, Anita je podelila sa svojim pratiocima svoje planove za budućnost. Otkrila je da se fokusira na svoju karijeru i lični razvoj, te da ima u planu nove projekte i saradnje sa drugim influenserima. Njena pozitivna energija i odlučnost da se izdigne iznad teških emocija inspirisala je mnoge koji su pratili njen lajv.

Anita je primila brojne poruke podrške i ohrabrenja od svojih fanova. Mnogi su delili svoje slične priče i iskustva, pružajući Aniti reči podrške i ohrabrenja u ovom teškom periodu. Ova interakcija sa fanovima dodatno je učvrstila vezu između Anite i njenih vernih pratioca.


Anita Stanojlović je pokazala hrabrost i ranjivost pred svojim fanovima, pružajući im priliku da je bolje upoznaju i da je podrže u njenim ličnim izazovima. Njen vanredni TikTok live bio je prilika za iskrenu i otvorenu komunikaciju sa fanovima, koja je dodatno ojačala vezu između ove popularne starlete i njenih vernih pratioca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading