SKANDALOZAN SNIMAK ZGROZIO NACIJU! Lepi Mića (65) se dodiruje po INTIMI dok odmerava JEDVA PUNOLETNU takmičarku! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića nije mogao da joj odoli!

SKANDALOZAN SNIMAK ZGROZIO NACIJU! Lepi Mića (65) se dodiruje po INTIMI dok odmerava JEDVA PUNOLETNU takmičarku! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića Elita 8

Višegodišnji rijaliti povratnik Lepi Mića vrlo često je bio na meti kritika zbog ophođenja prema takmičarkama sa kojima živi u Beloj kući. Ono što je mnogima zapalo za oko sada jeste scena koja je javnost podelila napola. 

Naime, na Instagram stranici koja se bavi raskrinkavanje tajni takmičara ,,Elite 8" pojavio se snimak kako se Lepi Mića pipa po intimnom delu, dok ispred njega mlađa takmičara u kupaćem kostimu hvata poslednje zrake sunca. 

Stranica je čak i zumirala snimak, na kom se jasno vidi da se Lepi Mića dodiruje po intimnom delu, te su ovo mnogi shvatili kao da ga je ova takmičarka uzduila, te nije mogao da joj odoli. 

I dok jedni veruju u Mićin brak sa suprugom Snežanom, sa druge strane, mnogi su ovaj potez osudili, jer smatraju da je ovo vrlo neprimereno i degutantno ponašanje. 

U galeriji iznad možete pogledati kako je sve izgledalo.

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića Elita 8

 

- Došao mi je jedan basista i rekao mi je da je čio da razvaljujem, pozvao me da radim sa njim. To je bilo fino, ali nije bilo para. On je mene naučio kako se ponaša, da se ne okreću leđa gostima i neke cake. Krenuo sam na turneje, ali nije bilo para, od toga nema 'leba. Onda sam dobio poziv za Nemačku, ja dolazim na posao, puna kafana gde sam radio, pozdravim se sa ljudima. Treba da se spakujem, ali sam rekao da ne idem. Tu je nastala svađa, ali ja nisam hteo da idem. Kaže mi on: Je l' si ti normalan? Ja sam se tada zabavljao sa Snežom, ušao sam neke u godine, želeo sam da se ženim. Uzeo bih ja pare, ali onda bih sve ovde izgubio. On je bio ljut na mene, rekao sam mu da ću mu i vizu platiti. A on mi je hvalio Grka koji je bio vlasnik kafane te - rekao je Mića i nastavio:

- Ja sam uvek imao ljude koji su bili vrsni muzičari, Halid, Perica Simonović. Ja sam uvek radio pošteno, ali sam dizao posao. Moja cena je uvek opstala ista, nisam se prodao, nikada. Pevaci se malo uzvezde, pa onda dižu cenu, a ja sam smatrao da su svi zamenljivi. Ona sam snimio pesmu, Halidu, Bešliću i meni su snimali pesmu. Nakon toga je izbio rat - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading