STIGLA JOJ VAŽNA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA! Anđela Đuričić se ovome nije nadala, svi čekaju vesti O ZVEZDANU SLAVNIĆU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divne vesti za ljubitelje rijalitija!

STIGLA JOJ VAŽNA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA! Anđela Đuričić se ovome nije nadala, svi čekaju vesti O ZVEZDANU SLAVNIĆU!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Sirena o Đenovića, kako Anđelu Đuričić popularno zovu, se u rijalitiju izdvojila od svih drugih učesnica. Ona je svojim ponašanjem oduševljavala, kako gledaoce, tako i druge takmičare. Bez dlake na jeziku je osuđivala cimerke zbog slobodnog ponašanja, slobodnih odnosa pred kamerama i vezama sa zauzetim muškarcima. Gledaoci su se divili svemu onome šta je plasirala Đuričićeva, a njeni roditelji su se pred celim Đenovićima dičili na svoju mezimicu.

Đuričićeva se, pri ulasku u "Zadrugu", predstavila kao frizerka, poručujući da će time da se bavi kad napusti rijaliti, mada se ta njena želja do sada nije realizovala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

U rijalitiju "Zadruga 5" ona je započela romansu sa Matijom Matijevićem, koji je i sadšnji učesnik rijalitija, ali nikada nisu prešli granicu, već se njihov odnos pred kamerama zasnivao samo na poljupcima i razgovoru.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Međutim, kada je sledeći put ušla je u Belu kuću, gde je pokazala svoje pravo lice, kako kažu, šokirala je navodno ceo region. Naime, atraktivna crnogorka iznenadila je sve kada je započela vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem, koji je trinaest godina bio u vanbračnoj zajednici Anom Ćurčić.

Njihov odnos započeo je druženjem, a potom su iz dana u dan bili sve prisniji. U jednom trenutku priznali su svoje emocije i započeli vezu, a zatim i imali odnose pred kamerama.Anđela Đuričić postala je poznata široj javnosti kada je ušla u "Zadrugu". Lepa Crnogorka privukla je veliku pažnju svojim izgledom i lepim ponašanjem, te je osvojil asrca širokog auditorijuma.

Anđela se nakon toga povukla iz javnog sveta, nakon čega su krenule spekulacije da bi se ponovo mogla naći u rijalitiju Elita 8. Te sumnje su se obistinile, a čitavoj javnosti je intrigantno što se baš njen bivši momak našao u novoj sezoni. Svi fanovi sa nestpljenjem očekuju bilo kakvu naznaku o dolasku Zvezdana Slavnića, jer bi tek tada čitav komad bio kompletan.

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

U međuvremenu, dok sa nestrpljenjem čekamo da saznamo šta je to Veliki šef pripremio u sezoni koja obara sve rekorde, podrška Đuričićeve ne posustaje i svakodnevno joj putem društvenih mreža šalje poruke ljubavi i podrške. Nema sumnje da će se obradovati kada sazna da i u trenucima kada je imala mnoge emotivne lomove, postojii neko ko u spoljnom svetu sve vreme brine o njoj.

Na fotografiji koja je zapalila društvene mreže, može se videti kako Anđela vesela i raspoložena uživa u piću i žurci koju je specijalno pripremila produkcija. Pored Jovane Tipšin, za dobru žurku u rijalitiju bio je zadužen i orkestar Vlade Rajovića. Ova žurka će ostati upamćena po sjajnoj atmosferi i energiji koju je donela popularna pevačica Jovana Tipšin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.09.2024 05:24

ANĐELA DO POBEDE...ILI BAR DO DRUGOG MESTA...DA VRATI DUG ZBOG DISKVALIFIKACIJE...SVE OSTALO JOJ JE POKLONJENO...A ŠA I MIONA...N...A...P...O...L...J...E...NIKOG NE INTERESUJU, NIKOM ZANIMLJIVI...ČIST PROMAŠAJ U OSMICI...MISLE DAQ SU BITNI I ZVEZDE...ALI...PROMAŠILI SU TEMU...