RAJAČIĆ KAO RAZJARENI BIK ZBOG IVANE I GRUJE! Udara sve što stigne, želi BIVŠU nazad po svaku cenu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić besan kao ris zbog bivše devojke, koju je ugledao sa Grujom.

RAJAČIĆ KAO RAZJARENI BIK ZBOG IVANE I GRUJE! Udara sve što stigne, želi BIVŠU nazad po svaku cenu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elita 8

U najnovijem razvoju događaja u Beloj kući, Uroš Rajačić je u šifrovanom razgovoru sa Markom Zecom otkrio svoje emotivne dileme vezane za Ivanu Keneški. Uz izraze žaljenja zbog svoje veze sa Milanom Mimom Šarac, Rajačić je izrazio frustraciju zbog Ivaninog provođenja vremena sa Nikolom Grujićem. 

- Kako namerno gleda u tebe, a ne uživa. Vidi kako te gleda - rekao je Marko.

- Džabe, ja sve to znam, ali ja ovo ne mogu da gledam! Ne mogu... Idem, ja sam svoje završio - govorio je besan Rajačić i lupao po imanju.

Nakon razgovora sa Zecom, Uroš se obratio Miljani Kulić, postavljajući pitanja o Ivaninoj vezi sa Grujićem. Otvoreno je izrazio svoje kajanje zbog veze sa Milanom Šarac, te se pitao da li će se Ivana smuvati sa Grujićem.

 

- Da li će da je smuva? Ja bih se sad ubio. Je l' se vidi da mi je loše? - poručio je Rajačić. Očigledno je da su ove emotivne poteškoće izazvale veliku napetost kod Uroša, te je situacija u Beloj kući sve napetija.

- Ja gledam kako sebe da ispunim, a ovako nikako neću moći. Mene ovo muči, ruka me ubija... Veruj ti meni. Ja ne mogu, kad ja tebi kažem. Ne mogu da verujem da meni to, kao kad sam ustao pijan posle žurke. Ja ne mogu da izdržim to jer smatram da to treba da bude moje. Trebao sam da pustim malo vremena, ali sam već bio u odnosu drugom. Nisam mogao ja tu nešto - pričao je Uroš.

- Ova mala (Ivana) ti tera inat - rekao je Marko.

- Ćuti... To je ludilo mozga. Kako ja sad? Nemam više izbora. Razvaliće me kao kantu, ti mene teraš u zlo - govorio je Uroš.

- Voliš ti zabranjeno grožđe. Voliš rizik i adrenalin, diže ti se k*rac na to - dodao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading