SCENA U ELITI ZGROZILA JAVNOST! Spremite kese za povraćanje zbog OVOG KADRA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena iz rijalitija ,,Elita 8" sve šokirala!

SCENA U ELITI ZGROZILA JAVNOST! Spremite kese za povraćanje zbog OVOG KADRA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić i Milena Šarac Mimas su par koji je nedavno započeo ljubavnu vezu i veoma su posvećeni jedno drugom. Njihova romansa je privukla pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da gotovo nikada nisu odvojeni. Današnje popodne su iskoristili da provedu vreme pored jezera, gde su se prepustili razmenjivanju nežnosti.

Iako su tek započeli svoju vezu, Uroš i Milena su već prošli kroz nekoliko svađa. Ipak, uspeli su da prevaziđu ove početne prepreke i nastave da neguju svoj odnos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić i Milena Mima Šarac

 


Interesovanje javnosti za njihovu vezu je veliko, s obzirom na to da su oboje poznate ličnosti. Njihova romansa je postala predmet medijske pažnje, a mnogi prate svaki korak ovog zaljubljenog para.

Iako su često izloženi medijskoj pažnji, Uroš i Milena su danas uspeli da pronađu trenutak intimnosti i opuštanja pored jezera. Njihova ljubav cveta dok uživaju u mirnom okruženju prirode. Međutim, po društvenim mrežama mnogima nije bilo dobro zbog ovog prizora, jer deluje kao da Uroš na silu ljubi Mimu. 

 

Za sada je teško predvideti koliko dugo će ova harmonija trajati, ali je očigledno da su oboje posvećeni tome da neguju svoju vezu i prevaziđu sve izazove koji im se nađu na putu. Javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj ove ljubavne priče.


Uroš Rajačić i Milena Šarac Mimas su definitivno par čija romansa intrigira i inspiriše mnoge, a vreme će pokazati da li je njihova ljubavna priča zaista jedinstvena i trajna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading