TRUDNA MILJANA NAPALA GASTOZA! Voditelj "Elite 8" izazvao KARAMBOL u Beloj kući! ŠOK! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana uverena da je Gastozu trn u oku!

TRUDNA MILJANA NAPALA GASTOZA! Voditelj "Elite 8" izazvao KARAMBOL u Beloj kući! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Republika

Nenad Marinković Gastoz i Miljana Kulić

Voditelj Milan Milošević odmah na početku emisije "Pretres nedelje" dao je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala današnju podelu budžeta ovonedeljngo vođe, Nenada Marinkovića Gastoza. Naime, učesnica "Elite 8" je iznela svoje nezadovoljstvo, ističući da je podela bila katastrofalna, ali i istakla da je ona najpoznatija rijaliti ličnost, što navodno smeta reperu.

- Miljana, kako ti se čini podela budžeta? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić napala Gastoza Elita 8

- On jeste zabavan, ali je katastrofa sve ostalo. Nije mi jasno kakav on problem ima. Koristi svaku priliku da me uvredi, ima samo najgore reči za mene, što je činjenica. Ne želim da ga ponižavam, jer sam imala plan da se sa njim šalim u rijalitiju, ali on pokazuje da ne može očima da me gleda. Beži od mene, to je vidno. Konstantno mi dobacuje i proziva me. Nisam sujetna, ni ljubomorna. Ne znam što on nema dobro mišljenje o meni. On je meni dao najmanji budžet, ne znam samo iz kog razloga. Čemu takve frustracije?! Pokušala sam posle podele da spustim loptu, ali to je nemoguće s njim - istakla je Kulićeva za crnim stolom, te odmah nastavila dalje svoje izlaganje:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić napala Gastoza Elita 8

- Ja sam neko ko zna da pohvali ljude, ali iskreno on je veoma sujetan, to nikada ne bi uradio. Najsujetniji je kad sam ja u pitanju. Pomiri se s tim da sam zvezda. Ja sam Miljana Kulić, najpoznatija rijaliti ličnost. Moraš da shvatiš ko sam i šta sam ja. Voleo bi da bude kao ja. Ne mrzi on mene, jer mi se zapravo divi. Na silu želi da mi nametne da se svađam sa njim. Sve vreme mi dobacuje. Želi da bude u fokusu, ali ne može. Džabe njemu upornost, kad sam ja ipak Miljana Kulić. Svađu od mene neće dobiti, to je jasno kao dan. Ti sujetu treba da lečiš, jer boluješ od toga. Kad ti se desila tragedija, sedela sam u tvojoj kući. Ne mogu da verujem kakav ti ispadaš, to je strašno.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić napala Gastoza Elita 8

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mile

24.09.2024 03:39

Nedaj Bože ni u blizini nekog ko psiho pačavra Neki za nju kažu da je inteligentna ne ona je samo rečita Mnogo je zavidna, pakosna, prevrtljiva, manipulator Od nje se nikad ne zna šta da očekuješ Jednom te fali drugi put te blati Zbog Zole je na Mariju izgovorila užasne reči kad je vidila da Zola nije zainteresovan za nju njega je blatila a od Marije tražila da bude uz nju A tek kad otvori usta ne zna da stane a uvek se vrte iste reči Pačavra, Stanič Uroš su kao brat i sestra i kad pričaju nezaustavljajuse samo sto on još više ubija sa njegovim piskavim glasom, danas te fale sutra te blate

dušanka

24.09.2024 05:40

MILJANA...SVAKA TI ČAST...DA RASKRINKAŠ OVOG TREĆERAZREDNOG IGRAĆA...