KAČAVENDI U ELITI STIŽE SVE NA NAPLATU! Zbog OVOGA će isplivati sve na videlo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ni ne sluti šta se sprema napolju!

KAČAVENDI U ELITI STIŽE SVE NA NAPLATU! Zbog OVOGA će isplivati sve na videlo!

Foto: Printscreen/PINK

Kačavenda

U emisiji ,,Premijera -Vikend specijal" gost je bio bivši zadrugar Zvezdan Slavnić, koji je progovorio o odnosu sa Mielnom Kačavendom

Poznato je da su Milena i Zvezdan bili u dobrim odnosima, svojevremeno, dok je on bio u romansi sa Anom Ćurčić, a nakon što ju je prevario sa Anđelom Đuričić, Kačavenda je stala na stranu svoje prijateljice koju je žustro branila, pa se opekla.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Elita 8

 

Međutim, kako je vreme prolazilo, Milena je uvidela šta se zapravo dešavalo u njihovom odnosu, te je Zvezdan istakao da bi voleo u Eliti 8 da popriča sa njom o svemu što se prethodnih godina dešavalo. 

- Šta bi prvo rekao Kačavendi, a šta Anđeli kada bi sada imao priliku - pitala je Katarina.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milena Kačavenda Elita 8

 

- Kad bi se pozdravljao rekao bih "zdravo" i prošao. Anđeli ne bih ništa rekao, za crnim stolom bih pričao s njom, a sa Milenom bih porazgovarao o nekim stvarima koje nije rekla tamo, ako bi imala želju da priča sa mnom, pitao bih je za neke stvari. Milena kao Milena je jako inteligentna, namazana žena, gradska, može Anu da nosi žednu preko vode i njena priča da je ona pala pod njen uticaj tek tako i da je sve to ona radila i da nije znala je meni smešna. Meni to uopšte ne pije vodu, tako da bih o tome krenuo da pričam i još par nekih stvari i kako je došlo do prekida prijateljstva gde je ona pričala o njoj - rekao je Slavnić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading