OVO JE BOLEST ANĐELE ĐURIČIĆ! Otkriveni svi detalji o zdravlju, otkriveno u kakvom stanju je ušla u Elitu 8!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otvorila dušu!

OVO JE BOLEST ANĐELE ĐURIČIĆ! Otkriveni svi detalji o zdravlju, otkriveno u kakvom stanju je ušla u Elitu 8!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Đuričić

Tokom današnjeg razgovora sa takmičarkom Aneli Ahmić, Anđela Đuričić otvorila je dušu i poverila se svojoj drugarici o nedavnoj borbi sa anksioznim napadima.

Anđela je otkrila da je pre ulaska u osmu sezonu rijalitija "Elita 8" imala velike probleme sa anksioznošću, koju je morala da reši pre nego što se odlučila da se suoči sa novim izazovima i pridruži se ostalim takmičarima u vili.

Anđela je istakla da je borba sa anksioznim napadima bila veoma teška za nju, ali da je uspela da pronađe način da se izbori sa tim izazovom pre ulaska u rijaliti. Ona je istakla važnost mentalnog zdravlja i podrške koju je dobila od svoje porodice i prijatelja tokom tog teškog perioda.

 


U razgovoru sa Aneli, Anđela je istakla da je srećna što je uspela da se izbori sa anksioznošću i da je sada spremna da se fokusira na takmičenje u rijalitiju. Takođe, naglasila je da joj je podrška takmičarki poput Aneli veoma važna i da je srećna što može da podeli svoje probleme sa nekim ko je razume i ko može da joj pruži podršku u vili.

Anđelina iskrenost o njenoj borbi sa anksioznošću pokazuje važnost otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju i problemima sa kojima se ljudi suočavaju. Njen primer može da inspiriše druge da potraže pomoć i podršku kada se suoče sa sličnim izazovima.

Anđela Đuričić je pokazala hrabrost i snagu otvarajući se o svojim ličnim problemima, i želimo joj sve najbolje u daljem takmičenju i u njenom ličnom putu ka mentalnom zdravlju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading