Anita pred Anđelom pomenula MAJČINSTVO: Njegova reakcija na to izazvala MUK U STUDIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva trvdi da je podnela veliku žrtvu kako bi njen sin imao lagodan život.

Anita pred Anđelom pomenula MAJČINSTVO: Njegova reakcija na to izazvala MUK U STUDIJU!

Foto: Printskrin TV Pink

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović progovorila je o tome koliko se žrtvovala kako bi svome sinu Alekseju obezbedila lagodan život.

Naime, ona je gostovala u emisiji 2Magazin in" zajedno sa svojim partnerom Anđelom Rankovićem i drugoplasiranom iz prošle sezone popularnog rijalitija Aneli Ahmić, koja je odmah nakon snimanja emisije produžila u "Elitu 8", gde se i sada nalazi.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u emisiji "Magazin in"

Kroz razgovor sa voditeljkom Sanjom Marinković, Anita je istakla da je bila spremna da se žrtvuje kako bi svom detetu pružila više nego što je to uobičajeno.

- Žrtvovala sam se zbog njega da bi on imao. Ja sam zaradila dovoljno da on ima više od onoga što je normalno, da može da živi lagodno. Žrtvovala sam se više zbog njega nego zbog sebe - izjavila je Anita, ističući majčinsku posvećenost i ljubav prema svom sinu.

U istom razgovoru, Aneli Ahmić i Anita Stanojlović su se osvrnule na temu motivacije i moći žena. Aneli je istakla da se pronalazi u svemu što radi, dok je Anita naglasila da je dovoljno sposobna da postigne sve što naumi. Njihove reči jasno pokazuju odlučnost i samopouzdanje, kao i važnost pronalaženja sebe u svakodnevnim izazovima.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić pred ulazak u "Elitu 8" snimala emisiju

Anđelo Ranković se pridružio razgovoru ističući Anitinu odlučnost i posvećenost majčinstvu.

- Dovoljno je da kaže da je sigurna u sebe i da će sina da vaspita kako treba, vodi računa o njemu i gradi svoju karijeru - rekao je Anđelo u znak podrške, čime je izazvalo muk u studiju, jer je malo muškaraca koji na ovaj način podržavaju žene.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

15.09.2024 05:36

FUJ ZA NJU...SAD JE MAJKA BOŽIJA...PREPODOBNA ANITA...A SVI SMO SVEDOCI NJENOG BLAMA, SVI ZNAMO KO JE ONA...NJENA DELA GOVORE O NJOJ...NA ŽALOST NAJGORE...NIJE BITNA NI KAO ČOVEK, NI KAO ŽENA, NI KAO MAJKA...SKROZ JE PROMAŠENA...ALI SE PRAVI BITNA...NIJE SVESNA SVOJE NESVESTI...JER JE GLUPA