MARIJA KULIĆ DOBILA POZIV ZA ELITU 8! Poznata Nišlijka JEDVA DOČEKALA, hitno se oglasila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se haos!

MARIJA KULIĆ DOBILA POZIV ZA ELITU 8! Poznata Nišlijka JEDVA DOČEKALA, hitno se oglasila!

Foto: Printscreen/Pink TV

Marija Kulić je nedavno izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama svojim iznenađujućim postom na Instagramu, u kojem je podelila svoje emotivne utiske o sinoćnjem događaju u "Eliti". Naime, 10. septembra, tokom večernje žurke u  Beloj kući, njena ćerka Miljana Kulić plesala je sa Ivanom Marinkovićem, ocem svog sina Željka.

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/zadruga

Marija, Miljana i Ivan

Marija je u svom postu izrazila oduševljenje i duboko emotivno iskustvo koje je doživela gledajući ovaj trenutak. Opisala je ples Miljane i Ivana kao jedno od najlepših i najdirljivijih iskustava u istoriji svih sezona "Elite" i "Zadruge". Prema njenim rečima, emotivnost plesa bila je čak jača od prvog susreta Ivana sa njihovim sinom Željkom.

Foto: Instagram.com

Marijin stori

- Po meni, nešto najlepše što se desilo u svim sezonama "Elite" i "Zadruge" je sinoćni ples Miljane i Ivana. Svi smo plakali, bilo je iskreno. Čak mi je ples bio emotivniji od prvog susreta Ivana sa Željkom. U inat svim dušmanima: "ko će ruku da ti da kad vremena dođu zla, ako neću ja", deset puta sam od jutros pogledala i deset puta zaplakala - napisala je Marija.

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marijin stori

Sudeći po komentarima na mrežama, mnogi su doslovno šokirani njenom objavom, te su je kontaktirali sa molbom da se i ona pojavi u rijalitiju.

- Marija, uđite i raščepite ih. Ja ne mogu da gledam Zadrugu, ali ću gledati samo aku Vi uđete - bila je jedna u moru poruka slične sadržine, a posebno se istakla još jedna:

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marijin stori

- Draga Marija, ja sam Vas i Miljanu, nju pogotovo, podržavala svih ovih godina i jako vas poštujem. Ovaj put Vas molim: uđite i budite uuz svoje dete, kao i do sada. Potrebni ste joj. Zamislite samo: tim Vi, Miljana i Ivan da ih gazite kao mrave - onog skeletora Miću, Kačavendu i onog Skraćenog. Molim Vas, bez Vas je rijaliti 0. Vi ste žena koja veruje, koja se moli, oprostite, pokažite veličinu. Odradite posao, uzmite novac i tužite - zakon treba da je za sve isti - stajalo je u drugoj molbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading