TRUDNA MILICA ĆE DA NAPRAVI LOM! Ova fatalna plavuša šacovala zauzetog Terzu - PALO JAVNO PRIZNANJE, ZA STOLOM NASTAO MUK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

TRUDNA MILICA ĆE DA NAPRAVI LOM! Ova fatalna plavuša šacovala zauzetog Terzu - PALO JAVNO PRIZNANJE, ZA STOLOM NASTAO MUK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u popularni rijaliti "Elita" kako bi razgovarao sa takmičarima o izboru za Miss i Mistera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević

Tokom razgovora, jedna od učesnica, Sofija Janićijević, iznela je svoje mišljenje o tome ko bi trebalo da bude Mister, ističući Borislava Boru Terzića kao svog favorita za tu titulu.

Sofija je odlučno izjavila da smatra da Bora ima sve kvalitete potrebne za ulogu Mistera, a njeno mišljenje izazvalo je različite reakcije među ostalim takmičarima i gledaocima rijalitija.

- Mislim da on sve ima za Mistera - rekla je kratko Sofija.

Foto: Republika

Milica i Terza na otkrivanju pola svoje bebe

 

Milica Veličković i njena reakcija

Očekuje se da će jedna od najistaknutijih bivših takmičarki, Milica Veličković, imati svoje mišljenje o ovoj temi. Njeno mišljenje o izboru za Mistera i komentaru prelepe Sofije moglo bi dodatno začiniti atmosferu u "Eliti" i pokrenuti žustru raspravu među učesnicima.

Reakcija publike na nominaciju Borislava Bore Terzića

Nominacija Borislava Bore Terzića za titulu Mistera sigurno će izazvati reakcije i komentare publike. Mnogi će se složiti sa Sofijinim stavom, dok će drugi možda imati svoje favorite za tu prestižnu titulu.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u "Eliti" i kakve će reakcije izazvati izbor za Miss i Mistera među takmičarima i publikom. Kako će se ova tema odraziti na dalji tok rijalitija, ostaje nam da saznamo u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading