NAPADNUTI MIONA I ŠA! Reper uleteo u crveno, REŠIO DA SE OBRAČUNA sa svima pred "Elitu 8"! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna reakcija!

NAPADNUTI MIONA I ŠA! Reper uleteo u crveno, REŠIO DA SE OBRAČUNA sa svima pred "Elitu 8"! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, poznati po svojim učešćima u rijaliti programima, najavili su ulazak u "Elitu 8" pre nekoliko dana, ali su pre toga odlučili da obraduju svoju publiku zajedničkim muzičkim poduhvatom. Njihova veza, koja je često bila tema medijskih spekulacija, dobija novu dimenziju kroz zajednički muzički projekat. Miona, inspirisana mladim zvezdama poput Tea Tairović, ima ambiciju da postane poznata pevačica, a Nenad joj pruža punu podršku s obzirom na svoj status etabliranog hitmejkera na Balkanskoj muzičkoj sceni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Prva zajednička pesma i reakcije na društvenim mrežama

Njihova prva zajednička pesma nosi naziv "Mangup i Gad" i već je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Nenad je na svom Instagram profilu podelio emotivnu fotografiju na kojoj zajedno sa Mionom najavljuje pesmu, što je izazvalo lavinu reakcija među njihovim fanovima, ali i među skeptičnima koji sumnjaju u njihov muzički poduhvat.

- Srećno sa novim pesmama mnogo ste lep par i još mnogo pesma zajedničkih projekta da imate - bio je samo jedan od komentara.

Reakcije i kontroverze

Međutim, pored pozitivnih komentara, pojavila se i druga strana - hejteri. Nenad je primetio da su mnogi greškom kritikovali pesmu "Mangup i Gad", iako ona još uvek nije objavljena, ostavljajući negativne komentare ispod njegove ranije pesme "Katana", verujući da je to zapravo novi duet sa Mionom. Ubrzo je rešio da se obrati hejterima putem Instagram storija, iznoseći svoje mišljenje sa dozom sarkazma i humora.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Ša stori

- Meni je fascinantno to da osobe bez obaveza, pravih slika na profilu, koji se kriju iza tih istih lažnih profila, komentarišu na negativan način našu pesmu koja nije ni izašla, niti imaju pojma kako zvuči i u kom je fazonu. Vi ste meni hit, majke mi. Šta je sa koeficijentom inteligencije, tačnije neinteligencije, da ne skapirate da ustvari komentarišete moju staru pesmu 'Katana' misleći da je to duet sa Mionom? Kako da vas shvatim ozbiljno? - napisao je reper na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading