UDAJE SE UČESNICA ELITE! Produkcija je žestoko KAZNILA, a sada pokazala DIJAMANT! Evo ko ju je zaprosio (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle radosne vesti!

UDAJE SE UČESNICA ELITE! Produkcija je žestoko KAZNILA, a sada pokazala DIJAMANT! Evo ko ju je zaprosio (FOTO)

Foto: Shutterstock

Posle svog učešća u rijaliti šou programu "Elita 7", Tamara Glavonjić, poznatija kao Tamara TikTok, nije stala sa aktivnostima na popularnoj društvenoj mreži. Iako je njen profesionalni život bio prilično javan, malo se znalo o njenom privatnom životu. Tokom boravka u rijalitiju, mediji su je povezivali sa Borislavom Terzićem Terzom, ali sada je otkrila da je zapravo u vezi sa misterioznim partnerom čije ime počinje slovom J, a zatim i obelodanila srećne vesti - udaje se i uskoro staje na "ludi kamen".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tamara TIkTok se verila

Naime, Tamara je nedavno odlučila da podeli radosne vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da je zvanično verena. Na svom Instagram profilu, bivša učesnica "Elite" objavila je fotografiju vereničkog prstena, ne skidajući osmeh sa lica i pogled sa sjajnog dijamanta. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, koja je do tada imala malo informacija o njenom ljubavnom životu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić bila je učesnica "Elite 7"

Podsećanja radi, tokom boravka na imanju u Šimanovcima, mnogi su pratili emotivni odnos između Tamare Glavonjić i Borislava Terzića Terze, ali sada je jasno da su se njihovi ljubavni putevi razdvojili. Terza, kako ga zovu prijatelji, trenutno isčekuje svoje prvo dete sa svojom emotivnom partnerkom Milicom Veličković, čime je dodatno privukao pažnju medija i javnosti.

Inače, uticajna tiktokerka je na samom početku svog učešća u "Eliti" unela informaciju iz spoljnog sveta, što je strogo zabranjeno, te je produkcija na čeku sa Velikim šefom hitno donela odluku i udarila Tamaru po džepu u iznosu od 10.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading