ANELI U VRELOJ AKCIJI SA JANJUŠEM I ASMINOM! Evo ko se bolji pokazao u KREVETU, isplivali svi detalji INTIME!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Elite" priznala ko je bolji ljubavnik!

ANELI U VRELOJ AKCIJI SA JANJUŠEM I ASMINOM! Evo ko se bolji pokazao u KREVETU, isplivali svi detalji INTIME!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Drugoplasirana superfinalistkinja rijaliti šou programa "Elita 7", Aneli Ahmić, iznela je neke vrlo intrigantne odgovore na škakljiva pitanja. Naime, ono što je posebno privuklo pažnju jeste njeno otkriće o tome kako je naučila svog bivšeg supruga Asmina Durdžića da pliva, a zatim i priznala ko je bolji ljubavnik - on ili Marko Janjušević Janjuš, s kojim je bila u romansi tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

- Nismo išli na nudističku plažu, ali sam ga učila da pliva, nije znao da pliva (smeh). Kunem se. Učila sam ga, nije znao, jako ga je bio strah da pliva. Imam i slike gde se vozimo skuterom, ja ga vozim pun gas, on vrišti. Vrišti i umišlja da vidi morskog psa... Naučila sam ga lepo, solidno da pliva. Ja profesionalno plivam, baš sam vrhunski po tom pitanju, odrasla sam na moru... Gde god sam se pojavila u društvu, uvek su me molili: "Hajde plivaj, da vidimo", divili su mi se. Čak i Asminovi prijatelji. Oni su ga sprdali - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić naučila Asmina Durdžić da pliva

- Ja sam ga pripremila za Majami, nadam se da dobro pliva.

Kako je istakla, u krevetu joj je bolja "tehnika, nego veličina", te je zato bivšem koršakašu dala prednost.

- Janjuš je bolji u krevetu. Nije mi bilo teško da izaberem, ja sam to uvek pričala. Janjuš mi je prijao po svemu, ta povezanost naša je bila... Jako velika. Bitnija je tehnika od veličine, ali najbitnija je energija - zaključila je Ahmićeva, prenosi Pinkov portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić pohvalila Janjuševo umeće u krevetu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading