TEODORA DELIĆ PROMENILA PLOČU NAKON "ELITE"! Bivša rijaliti učesnica SE VRATILA STARIM NAVIKAMA - Bebica u šoku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Falilo joj malo uzbuđenja i akcije!

TEODORA DELIĆ PROMENILA PLOČU NAKON "ELITE"! Bivša rijaliti učesnica SE VRATILA STARIM NAVIKAMA - Bebica u šoku!

Foto: RTV PINK printscreen

Ljubavni par iz rijalitija "Elita", Teodora Delić i Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, suočavali su se sa skeptičnim komentarima svih ukućana, ali i čitavog auditorijuma tokom svog boravka u rijalitiju.

Mnogi su predviđali da njihova veza neće izdržati test vremena i da neće moći da funkcionišu ni do rampe u Šimanovcima kada izađu iz rijalitija. Ovi negativni komentari i sarkastične opaske nisu ih, međutim, pokolebali.

Foto: printscreen/RTV Pink

Bebica

Naprotiv, Teodora i Bebica su uspeli da prevaziđu sve prepreke i uverili su svoje obožavaoce da njihova veza ne samo da je opstala, već je i napredovala. Sada su u srećnoj i ispunjenoj vezi, a nedavno su ozvaničili svojih prvih devet meseci. Tokom tog perioda, par je uspeo da očuva i produbi svoje emocionalno povezivanje, redovno deleći trenutke sreće i ljubavi sa svim fanovima rijalitija.

U čast ovog značajnog jubileja, Teodora je odlučila da osveži svoj imidž i dodatno izrazi svoju želju za avanturom.

Foto: Instagram.com/teodora_delicc

Bebica i Teodora

Promenila je izgled tako što je nadogradila kosu, a zatim je obukla kacigu kao prava bajkerka. Ovim potezom nije samo obeležila deveti mesec svoje veze, već je i pokazala svoju večitu strast za uzbuđenjem i avanturom, proslavljajući novi početak i spremnost za nova iskustva u životu. Teodora i Bebica su svojim postupcima pokazali da su spremni za nastavak zajedničkog putovanja, uprkos skepticizmu na koji su nailazili tokom svog boravka u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading