ZAKMEČAĆE BEBA U NOVOJ SEZONI RIJALITIJA?! Elita 8 još nije ni počela, a takmičari OTKRILI NAJINTIMNIJE DETALJE! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izutzetan povod za slavlje!

ZAKMEČAĆE BEBA U NOVOJ SEZONI RIJALITIJA?! Elita 8 još nije ni počela, a takmičari OTKRILI NAJINTIMNIJE DETALJE! (GALERIJA)

Foto: Shutterstock

beba

Produkcija rijaliti programa "Elita" saopštila je da će osma sezona startovati 7. septembra u 21 čas, i već sada se sve oči uprte u ovu novu sezonu, koja se očekuje da će biti jednako spektakularna kao i prethodne. Kao i obično, detalji o budućim učesnicima čuvaju se u strogoj tajnosti, što izaziva brojne spekulacije i nagađanja među obožavaocima rijalitija. Tajanstvenost oko identiteta novih učesnika dodatno povećava uzbuđenje i interesovanje publike, koja se s nestrpljenjem pita ko će se useliti na imanje u Šimanovcima i kakvi će biti novi zapleti u najnovijoj sezoni.

Dok se čeka početak nove sezone, bivši učesnici rijalitija Milica Veličković i Borislav Terzić Terza napravili su značajan korak u svom privatnom životu. Naime, oni su nedavno otkrili da će Milica, koja je tokom sedme sezone rijalitija saznala da je trudna dok je bila u vezi s Terzom, roditi bebu tokom osme sezone. Ova vest je izazvala veliko uzbuđenje među fanovima, koji s nestrpljenjem iščekuju više informacija o dolasku novog člana njihove porodice.

Da bi proslavili ovu srećnu vest, Milica i Terza organizovali su proslavu poznatu kao "baby shower". Ova proslava, koja je obuhvatila otkrivanje pola bebe, bila je prilika za slavlje i okupljanje sa prijateljima i porodicom. Tokom događaja, par je s velikim entuzijazmom podelio svoju radost zbog dolaska bebe, što je dodatno povećalo uzbuđenje u vezi sa nadolazećom sezonom rijalitija "Elita". Na proslavi su se među prvima pojavili Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, a ubrzo su stigli i Lazar Čolić Zola i Uroš Stanić, čime je događaj dobio još više medijske pažnje i dodatno pojačao interesovanje javnosti za novi nastavak rijalitija.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading