ŠOK PREOKRET! Janjuš zvanično postaje VODITELJ, objavljeni prvi kadrovi sa snimanja emisije! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš objavio zvanično da postaje voditelj!

ŠOK PREOKRET! Janjuš zvanično postaje VODITELJ, objavljeni prvi kadrovi sa snimanja emisije! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš, iznenadio je svoje pratioce na Instagramu najavom da će uskoro započeti karijeru voditelja. Objavivši delić sa snimanja prve epizode u prirodi, Janjuš je izazvao veliko interesovanje i oduševljenje među svojim pratiocima.

Ova vest je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a komentari i čestitke su se samo nizali. Mnogi su izrazili svoju podršku i radost zbog ove nove uloge koju će Janjuš imati priliku da ispuni.

 

 


Na objavljenim fotografijama i video snimcima, može se videti da je prva epizoda snimljena u predivnom prirodnom okruženju. Janjuš je otkrio da je oduševljen novim izazovom i da jedva čeka da pokaže svoj talenat u ulozi voditelja.

Reakcije na ovu najavu su izuzetno pozitivne, a komentari ispunjeni rečima podrške i oduševljenja. Mnogi pratioci su istakli da su sigurni da će Janjuš biti izuzetno uspešan u ovoj ulozi i da jedva čekaju da ga vide u novom svetlu.

 

 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš u emisiji Narod pita

 


Ova najava je definitivno izazvala veliko interesovanje javnosti, a Janjuš je već osvojio simpatije svojih pratioca svojom hrabrošću da se upusti u novu ulogu i svojim entuzijazmom koji odiše sa svake objave.

Nakon učešća u rijalitiju "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš sada započinje potpuno novu etapu u svojoj karijeri. Ova najava je definitivno izazvala veliko interesovanje javnosti i mnogi jedva čekaju da vide kako će se Janjuš snaći u ulozi voditelja.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, možemo očekivati da će nova uloga Marka Janjuševića Janjuša biti dočekana sa velikim entuzijazmom i podrškom. Svi jedva čekaju da vide prvu epizodu i da isprate njegov novi početak u svetu televizije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading