OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O JANJUŠU: Otkriveno šta mu se desilo, evo kako je sada ćerka Kruna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš sa ćerkom Krunom pronašao je mir i spokoj!

OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O JANJUŠU: Otkriveno šta mu se desilo, evo kako je sada ćerka Kruna!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš, odlučio je da provede vreme sa svojom ćerkom Krunom na poseban način. Nakon burnih 10 meseci tokom kojih su bili odvojeni zbog Janjuševe učešća u rijalitiju, otac i ćerka su zajedno otišli u manastir Ostrog. Ova odluka ih je dovela do mira i spokoja, pružajući im priliku da obnove svoj odnos i provedu kvalitetno vreme zajedno.

Poseta manastiru Ostrog predstavljala je iskorak iz uobičajene svakodnevice za Janjuša i Krunu. Nakon turbulentnog perioda koji je obilovao medijskim praćenjem i izazovima, odlazak u manastir predstavljao je priliku za introspekciju i duhovno osveženje.

Foto: Instagram.com

Janjuš odveo Krunu u Ostrog

 


Manastir Ostrog, smešten u stenama iznad Bjelopavlića, poznat je kao mesto gde vernici traže duhovnu podršku i isceljenje. Za Janjuša i Krunu, ovaj manastir je bio mesto gde su pronašli spokoj i mir, daleko od buke i medijske pažnje koja ih je pratila tokom Janjuševe popularnosti kao učesnika rijalitija.

Odlazak u manastir predstavljao je priliku za obnovu porodičnih veza između oca i ćerke. Nakon perioda odvojenosti, Janjuš i Kruna su imali priliku da provedu vreme zajedno, razgovaraju i grade svoj odnos na temeljima ljubavi i razumevanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u emisiji ,,Narod pita"

 


Poseta manastiru Ostrog predstavljala je za Marka Janjuševića Janjuša i njegovu ćerku Krunu priliku da pronađu mir i spokoj nakon turbulentnog perioda odvojenosti. Ovo duhovno putovanje označilo je novi početak za njihov odnos, pružajući im mogućnost da obnove porodične veze i provedu kvalitetno vreme zajedno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading