PLJUNUO NA SOPSTVENE REČI: Lepi Mića uhvaćen ispred PINKA, ponovo ulazi u Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića ponovo ulazi u rijaliti.

PLJUNUO NA SOPSTVENE REČI: Lepi Mića uhvaćen ispred PINKA, ponovo ulazi u Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osma sezona popularnog rijalitija "Elita" počinje 7. septembra u 21 čas na Pink televiziji, obećavajući uzbuđenje i neizvesnost. Velelepno imanje u Šimanovcima postaće dom novim takmičarima, ali i nekim starim rijaliti zvezdama, među kojima se spekuliše da će se ponovo useliti rijaliti veteran Lepi Mića.

Nakon što je danas boravio u prostorijama Pinka, Lepi Mića je viđen na Dedinju, što je podstaklo šuškanja o njegovom povratku, piše Telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća u emisiji Narod pita

 


Lepi Mića, koji je zauzeo 17. mesto u finalu "Elite 8" i najavio svoje povlačenje iz rijalitija, danas je iznenadio javnost najavom mogućeg povratka. Izrazivši nezadovoljstvo svojim ranijim iskustvom, Lepi Mića je izjavio da je vreme da se vrati, ističući da su ga neke stvari inspirisale da ponovo uđe u "Elitu".

- Ne ulazim sledeće sezone zbog milion stvari, to je moja odluka, neka kap mi je dala do znanja da je vreme da se povlačim. Vreme je da mlađi ljudi koji gledaju ovaj svet drugačije i narod bira sebi miljenike i pobednike. Ja sam uvek bio sam za sebe, meni niko ništa ne šalje i ne kupuje, to sam ja, to je moje - zaključio je Lepi Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća u emisiji Narod pita

 


Očekuje se da će njegov povratak dodatno začiniti atmosferu osme sezone "Elite", pružajući gledaocima nove uvide u dinamiku rijaliti sveta i međuljudske odnose unutar imanja u Šimanovcima. S obzirom na njegovu raniju popularnost i kontroverze u koje je bio upleten, Lepi Mića će svakako biti jedan od ključnih faktora koji će privući pažnju publike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading