HITNO OGLAŠAVANJE STEFANA KARIĆA POVODOM ULASKA U ELITU 8: Potpisao ugovor sa Mitrovićem, a onda tražio OVO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić rešio je da se obrati svim ljudima koji su se brinuli za njega.

HITNO OGLAŠAVANJE STEFANA KARIĆA POVODOM ULASKA U ELITU 8: Potpisao ugovor sa Mitrovićem, a onda tražio OVO! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Kao bomba odjeknula je vest da je bivši zadrugar Stefan Karić zvanično potpisao ugovor sa vlasnik televizije Pink Željkom Mitrovićem za ulazak u najgledaniji rijaliti ,,Elita 8". 

Nakon ozvaničenog potpisanog ugovora, Stefan Karić je objavio video na svom Instagram profilu u kom se obratio ,,dušebrižnicima" koji su ga ubeđivali da ne uđe u rijaliti. 

- Au čoveče, nisam znao da ovoliko ljudi brine o meni, to je neverovatno, da sam znao tražio bih svima po pet glava. Najjači su komentari gde ću opet, šta mi to treba, ljudi, gledajte svoje živote... Ne znam uopšte šta se brinete, kao da vi ulazite, a ne ja. Ili ajde, skupite mi svi po pet glava, koliko vas ima i top! - izjavio je Stefan Karić na Instagramu.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, Karić je danas posetio kabinet vlasnika Pinka, pa su se zajedno obratili gledaocima ružičaste televizije.

- To je samo jedna od stvari koje sam spremio za novu sezonu. Očekujem da će po svim svojim aspektima biti spektakularna. Stefane, neka ti je sa srećom - poručio je na početku Željko Mitrović.

- Hvala Veliki Šefe! Treći put ulazim u "Zadrugu", tačnije sada "Elitu". Očekujem nešto što do sada nisam tamo doživeo - dodao je Karić.

Foto: pink.tv

Stefan Karić potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem za Elitu 8

 

- Dobro, tebi je lako, tebe cice vole. Malo si ponekad nervozan, ali to si, koliko razumem, sredio - upitao ga je Veliki Šef.

- Popravio sam se, sredio sam to. Nisam više kratkog fitilja, malo sam sazreo, što se kaže - naglasio je rijaliti-igrač.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KOMENTAR

20.08.2024 23:02

Open nasilje na nac frekvenciji....ovaj mitrovic namerno priziva gnev naroda