JELENA ILIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI?! Bivša žena Ivana Marinkovića bila van sebe, pa joj se slošilo! Evo u kakvom je sada stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su došli u posed snimka na kojem se jasno vidi Jelena Ilić kako dolazi ispred zgrade Ivana Marinković, iako je prema njenim rečima prekinula svaki kontakt sa njim.

JELENA ILIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI?! Bivša žena Ivana Marinkovića bila van sebe, pa joj se slošilo! Evo u kakvom je sada stanju!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, shutterstock

Bivša učesnica rijalitija Elita Jelena Ilić navodno je završila na infuziji zbog stresa i malaksalosti, a kako smo saznali, ona nije uspevala da stigne da jede i odmara zbog situacije u kojoj se nedavno našla oko papira za razvod od Ivana Marinkovića, pa je morala da primi koktel vitamina.

Foto: Ata images

Jelena Ilić

 

- Jelena je imala mnogo obaveza zbog Ivana i cele situacije sa razvodom. Nije stizala da jede, samo je ispijala kafe jer je bila na sastancima i ručkovima sa drugaricama, pa je logično da joj se slošilo u jednom trenutku. Nije se desilo ništa strašno, samo je primila koktel vitamina, da bi dobila energiju - priča izbor blizak Jeleni i dalje dodaje: 

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

 

- Sve je u najboljem redu i nema razloga za brigu. Jeleni samo treba da se dobro naspava i onda će sve da bude kako treba. 

Podsetimo, novi obrt u sukobu bivšeg bračnog para Marinković privukao je pažnju javnosti. Naime, mediji su došli u posed snimka na kojem se jasno vidi Jelena Ilić kako dolazi ispred zgrade Ivana Marinković, iako je prema njenim rečima prekinula svaki kontakt sa njim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 


Na snimku koji je dostavljen medijima, Jelena Marinković je bila vidno besna ispred Ivanove zgrade, pokušavajući da uđe u njegov stan. Iako je tvrdila da je prekinula svaki kontakt sa njim, čini se da su njeni postupci demantovali te tvrdnje, prenosi Informer. 

Podsećamo da je Ivan Marinković danas objavio fotografije navodnog nasilja koje je Jelena sprovodila nad njim, što je dodatno zakomplikovalo njihov već turbulentan odnos. Da li je ovo razbesnelo Jelenu ostaje nam da nagađamo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading