IVAN MARINKOVIĆ NAPRAVIO KARAMBOL! Tokom svađe sa Miljanom Kulić rekao ovo, ona prebledela od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka nije mogla da veruje šta čuje...

IVAN MARINKOVIĆ NAPRAVIO KARAMBOL! Tokom svađe sa Miljanom Kulić rekao ovo, ona prebledela od šoka!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Bivši učesnici rijalitija Elita Miljana Kulić i Ivan Marinković u poslednje vreme se slažu nikad bolje, a kako smo saznali, nedavno su imali veliku svađu. Naime, problem je nastao oko rezervacije za večeru u jednom restoranu u Beogradu, a kako Miljana iz nepoznatog razloga tamo nije želela da sedi, Ivanu je pravila scene, zbog čega je on nastavio da urla na nju, da bi mu ona na kraju zapretila.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Shutterstock

Ivan Marinković

 

- Ivan je hteo da sednu baš u tom restoranu jer godinama ide tamo, ali je Miljana napravila haos. Rekla mu je da joj se takav tip kafića ne sviđa, nije htela čak ni drugu opciju jer nije bgila raspoložena, pa je to Ivana skroz izbacilo iz takta. On je počeo da urla na Miljanu, da bi joj na kraju rekao: "Ma ti se ništa nisi promenila! Gora si nego što si bila, nemoj da mi testiraš strpljenje, da ne bi bilo svašta!" - priča nam izvor i dodaje:

Foto: ATAImages

Ivan Marinković i Miljana Kulić

 

- Svađa je tako potrajala, ali se na kraju sve smirilo jer su oboje videli da su prenaglili. 

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković i Miljana Kulić

 

Podsećamo, nakon što je Jelena Ilić uputila pretnje Ivanu Marinkoviću zbog navodnog kidnapovanja psa Beke, Ivan se oglasio i izneo svoju stranu priče. On je istakao da je Jelena naglo reagovala nakon sinoćnje emisije, te da je tek tada tražila psa, iako je Beku bio kod njega. Ivan je istakao da je dogovoreno da će psa vratiti u nedelju, te da nije bilo potrebe za alarmiranjem policije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading