POLICIJA DOLAZI PO IVANA MARINKOVIĆA! Drama u njegovom stanu, Jelena alarmirala nadležne organe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić je odlučila da pozove policiju, Ivan nestao sa zajedničkim psom.

POLICIJA DOLAZI PO IVANA MARINKOVIĆA! Drama u njegovom stanu, Jelena alarmirala nadležne organe!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images, RINA

Bivši supružnici Jelena Marinković Ilić i Ivan Marinković ponovo su se našli u centru pažnje javnosti zbog žestokog sukoba oko starateljstva nad njihovim zajedničkim psom, maltezerom po imenu Beka. 

Situacija je eskalirala kada je Ivan zvanično potpisao papire za razvod, koje je Jelena ostavila na televiziji Pink. Nakon toga, došla je da ih preuzme, ali je došlo do novog sukoba oko psa Beke. Prema dogovoru, Beka bi trebalo da provodi nekoliko dana kod Jelene, a zatim nekoliko dana kod Ivana. Međutim, izgleda da Ivan nije ispoštovao dogovor o vraćanju psa Jeleni, što je dovelo do novog sukoba i optužbi.

Jelena mu je putem poruka saopštila da odmah dolazi po psa, a on joj je odbrusio da od toga nema ništa, jer nisu kod kuće trenutno, a ona mu je zatim zapretila policijom, kako prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, shutterstock

Jelena Ilić Marinković i Ivan Marinković

 

- Monstrume, dolazim po psa uskoro ne uznemiravaj me - napisala mu je Jelena.

- Nismo kod kuće - odgovorio joj je Ivan.

- Pozvaću policiju. Dolazim za pola sata - rekla mu je Jelena.

Marinković sinoć je sam gostovao u emisiji "Narod pita", gde je pred voditeljkom Anom Radulović otvorio dušu i još jednom se osvrnuo na propali brak.

- Upravo sam potpisao papire za razvod na WC šolji, umalo da mi ode onaj jedan primerak, potpisuju se tri - rekao je Ivan na samom početku emisije.

Republika

Foto: Republika

Jelena Ilić Marinković

 

- Moram priznati da ja Jelenu ovakvu ne poznajem, sa mnom je živela neka druga osoba. Ili ona nikada nije bila takva kakvom se preda mnom predstavljala ili je u nju ušao neki đavo. Ona je neko ko se predstavljao kao veliki vernik i ko je iščekivao to potomstvo sa mnom, zajedno smo obilazili manastire po celoj Srbiji, tako da ne razumem šta joj se desilo, da li je odlučila da u ovim nekim godinama postane starleta - rekao je Ivan sinoć. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading