ZOLA I MILJANA KULIĆ RADE IVANU IZA LEĐA?! Čolić pripit kontaktirao bivšu, pa uživali dok su kovali novi plan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što niko nije znao jeste činjenica da su se Miljana i Zola dogovorili da se krišom sastanu, ali nije poznato da li je to bila priča samo oko kafe, ili je u pitanju nešto više!

ZOLA I MILJANA KULIĆ RADE IVANU IZA LEĐA?! Čolić pripit kontaktirao bivšu, pa uživali dok su kovali novi plan!

Foto: ST/Dragan Kadić, L.L./ATAImages

Bivši rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno su se čuli telefonom krišom, iako je ona sada sve bliža sa ocem sina Željka, Ivanom Marinkovićem. Naime, Zola i Miljana su ćaskali na kratko preko telefona, a sve se desilo kada je Čolić pod gasom Kulićku pozvao da vidi šta radi. 

- Zola je Miljanu već nekoliko puta zvao sa skrivenog broja u pripitom stanju, a sada je situacija bila takva da je morao da je pozove da je čuje, ali da se ne krije. Ona se javila, ima njegov broj i pričali su petnaestak minuta. Posle su kao što je i sam rekao usledili video-pozivi, a konverzacija samo teče u dobrom smeru. Međutim, ono što niko nije znao jeste činjenica da su se Miljana i Zola dogovorili da se krišom sastanu, ali nije poznato da li je to bila priča samo oko kafe, ili je u pitanju nešto više - priča izvor blizak Zoli.

Foto: ATAImages

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

ZOLA MUVAO I UROŠA STANIĆA?!

Inače, bivši cimeri Lazar Čolić Zola i Uroš Stanić, koji se baš gotive, sreli su se na proslavi Milice Veličković i Borislava Terzića, a mladi Elitar se bivšem dečku Miljane Kulić bacio u zagrljaj.

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola

 

To je izazvalo pažnju među ostalim svetom, a Zola je otvorio dušu za naš portal i priznao da je i sam razmišljao o tome da bi Stanić možda mogao da ga preobrati!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

Uroš je legenda! Znaš kako, skoro sam rekao, baš, jednom drugaru, ništa mi drugo ne preostaje, nego da se prebacim na Uroša, možda će mi narod tad sve oprostiti, iskreno - rekao je Zola kroz osmeh za Republiku. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading