ZOLA REŠIO DA PREĐE NA MUŠKARCE: Progovorio o "Eliti 8", ovaj cimer bi ga PREOBRATIO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić priznao da ima homoseksualne misli.

ZOLA REŠIO DA PREĐE NA MUŠKARCE: Progovorio o "Eliti 8", ovaj cimer bi ga PREOBRATIO (FOTO)

Foto: printscreen

Bivši cimeri Lazar Čolić Zola i Uroš Stanić, koji se baš gotive, sreli su se večeras na proslavi Milice Veličković i Borislava Terzića, a mladi Elitar se bivšem dečku Miljane Kulić bacio u zagrljaj.

Republika

Foto: Printscreen/Republika

Lazar Čolić Zola i Uroš Stanić gotive se još od prethodne sezone

To je izazvalo pažnju među ostalim svetom, a Zola je otvorio dušu za naš portal i priznao da je i sam razmišljao o tome da bi Stanić možda mogao da ga preobrati!

- Uroš je legenda! Znaš kako, skoro sam rekao, baš, jednom drugaru, ništa mi drugo ne preostaje, nego da se prebacim na Uroša, možda će mi narod tad sve oprostiti, iskreno - rekao je Zola kroz osmeh za Republiku, pa naglasio:

- Ma, Uroš je kralj! Ja ga gotivim, on je dobar momak, voli da bude tako zanimljiv, autentičan u nekom svom smislu i ja ga gotivim, iskreno... Šta da kažem, mislim, sprdnja s nim i za*ebancija i to je to!

Čolić se osvrnuo i na svoje prijateljstvo sa Filipom Carem.

- Čujemo se, ali se ne mešam ja njemu, ni on meni u neke privatne stvari. Ja njemu ne mogu zaboraviti nikad neke pozitivne stvari koje je uradio za mene i zbog kojih ga poštujem - tvrdio je Zola da nije upućen u njegov trenutni ljubavni život.

Na pitanje da li bi radije ponovo ušao u "Elitu" ili bi se možda oprobao na "Farmi" počeo je sam sebi da se smeje.

- Ne razmišljam uopšte više o rijalitiju, ali stvarno kad bi me neko ubacio na "Farmu" ja ne znam kako bi to izgledalo da ja ustajem rano ujutru da pomuzem kravu - zaključio je Zola za Republiku, a ceo intervju možete pogledati u videu iznad. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading