SUOČAVANJE KOJE SMO SVI ČEKALI! Ana sakupila informacije, spremna ZA KONAČNI OBRAČUN SA LJUTIM RIVALIMA U ELITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka rešila da poravna stare račune!

SUOČAVANJE KOJE SMO SVI ČEKALI! Ana sakupila informacije, spremna ZA KONAČNI OBRAČUN SA LJUTIM RIVALIMA U ELITI!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Nova sezona rijalitija "Elita 8" počinje 7. septembra u 21 čas, a uzbuđenje raste kako se približava datum starta. Danas su se neki od učesnika već pojavili u zgradi Pink televizije na Dedinju, gde su snimali svoje profile za predstavljanje javnosti.

Među onima koji su danas posetili televiziju, nekoliko poznatih lica iz prethodnih sezona rijalitija izazvalo je posebnu pažnju. Uroš Stanić, zajedno sa blizancima Nenadom Necom i Predragom Pecom Lazićem, bio je u centru interesovanja medija. Stanić je posebno skrenuo pažnju na sebe svojim izuzetnim stajlingom - nosio je drečave pink pantalone koje su se isticale i dodale dodatnu dozu ekstravagancije njegovom izgledu.

Foto: Republika

Peca i Neca

Blizanci Peca i Neca takođe su bili u dobrom raspoloženju i spremni za davanje intervjua. Tokom razgovora, braća Lazić su se osvrnula na poznate rijaliti parove, komentarišući da su videli Cara i Aleksandru, pri čemu su se našalili da je Aleksandra "opametila" dok Car nije. Takođe, Neca je napomenuo da Peca neće učestvovati u ovoj sezoni rijalitija, što je izazvalo interesovanje kod obožavalaca.

Tu je bila i Ana Spasojević, poznata po svom dugom stažu u rijalitiju, od učešća u "Parovima" do prethodne sezone "Zadruge". Njeno prisustvo dodaje dodatnu dimenziju i povezanost sa prethodnim sezonama.

- Evo dobro sam. Nisam se previše uželela kamera, ali sam spremna!  Najveći trip mi je kad izađem iz rijalitija gde mi je bubica. Svi kažu da sam najveća jezičara i da sam nedostajala u Eliti 7, ali mene uopšte ne remeti kada mi kažu da sam jezičara. Lepše mi je da mi kažu da sam jezičara nego laka žena koja skače sa cveta na cvet. Imam informacije, mada za sada ne znam ni ko ulazi. Znaću, ima dana i ima vremena, skupljam ja to polako sve i stavljamu tefter - rekla nam je Ana Spasojević.

Među novim licima koja će se pridružiti "Eliti 8" je i Ivana Keneški, 19-godišnjakinja koja se pojavila u izazovnoj haljini sa leopard printom. Ivana je otkrila da je po struci fizioterapeut i da je radila u dečijim igraonicama. Rekla je da je odlučila da uđe u rijaliti kako bi postala poznata, posebno nakon što je skoro izašla iz veze i trenutno ne planira novu romantičnu vezu, ističući da se ne oseća spremnom za takav korak. Dodala je da je u dobrom odnosu sa svojim roditeljima, koji je podržavaju u ovoj novoj avanturi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading