NAJVEĆA TAJNA ANITE STANOJLOVIĆ ISPLIVALA JAVNO! Pobednica rijalitija "Elita" konačno raskrinkana - GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi detalji su nam sve vreme bili pred očima!

NAJVEĆA TAJNA ANITE STANOJLOVIĆ ISPLIVALA JAVNO! Pobednica rijalitija "Elita" konačno raskrinkana - GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Foto: Amig show

Rijaliti zvezda Anita Stanojlović, o kojoj se danima priča nakon što je pobedila u poslednjoj sezoni "Elite" i stavila tačku na istopolni brak sa Jovanom Tomić Matorom, ne prestaje da izaziva komentare javnosti.

Foto: Instagram.com/RTV Pink Printscreen

Matora i Anita

Anita je prvo imala vezu sa muškarcem, sa kojim je dobila sina Alekseja, a  potom je ušla u brak sa ženom, sa kojom je zajedno odgajala dečaka dok nije ušla u novu rijaliti sezonu. U novoj sezoni je svoju suprugu ostavila zbog veze sa Anđelom Rankovićem, koga je publika takođe imala prilike da upozna u rijalitiju. Nakon što je ostavila svoj potpis na razvod braka od Anite, Matora je poručila:

- Kraj je manipulacijama, možete da p**nete pod prozor. Raskida svoj istopolni ugovor. Sad možete da idete u Kotor, a da ne budete Tomić. Anđelo, sad nisi Tomić više - rekla je Matora.

- Ja sam u Srbiji uvek bila Stanojlović - odbrusila joj je sada već bivša suprgua Anita.

- Treba da čestitaš, vratili smo Anitu na pravi put - rekao je Anđelo.

- Malo ste se z**ebali sa tim tipovanjem - rekla je Jovana tada, vidno razočarana.

Bivša zadrugarka je očigledno napravila brojne promene u životu za veoma kratak period, a sada je rešila da napravi još jednu, ovog puta u svom fizičkom izgledu, pa je otišla na potpuni remont nakon završetka rijalitija.

 

Sada su na društvenim mrežama isplivale nove fotografije aktuelne pobednice "Elite", a komentari ne prestaju da se nižu. Mnogi su potvrdili da im Anita nikada nije izgledala bilje, dok se pobornici potpuno prirodnog izgleda sa ovom konstataciom ne slažu.

- Pre si bila baš lepa, a sad ne ličiš na sebe - glasio je komentar koji je pokrenuo javnu debatu. Da li je lepša stara ili nova Anita, prosudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading